Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στο Παρίσι – Ένοπλος κρατάει ομήρους σε ταξιδιωτικό πρακτορείο

Το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με το Reuters

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επτά άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο ληστή μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι. Ο ληστής κρατά ένα περίστροφο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή στο νότιο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η αστυνομία.

Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο κι έχουν αποκλείσει τη συνοικία ορίζοντας μια περίμετρο ασφαλείας, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Ρόιτερς.

UPD: Καλά στην υγεία τους είναι οι άνθρωποι που κρατούσε ομήρους ο ένοπλος στο ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι.

Ο ληστής διαφεύγει της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αυτή την ώρα αναζητείται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Βρέθηκαν μετά από ελέγχους στην αγορά - «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας απ’ όλους» είπε ο Κώστας Σκρέκας
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)