Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ουρές και ακυρώσεις σε πτήσεις της British Airways

Λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα της αεροπορικής εταιρείας

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται επί πολλές ώρες σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα των βρετανικών αερογραμμών British Airways σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται τεράστιες καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση των πτήσεων. 

Το προσωπικό της εταιρείας ανέφερε πως είναι πιθανό η British Airways να είναι θύμα κυβερνοεπίθεσης, καθώς εκτός λειτουργίας βρίσκεται τόσο η ιστοσελίδα της εταιρίας όσο και το σύστημα ηλεκτρονικού check - in.

«Ζητάμε συγνώμη από τους πελάτες μας, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με καθυστερήσεις μετά από την διακοπή λειτουργίας ενός συστήματος IT, σήμερα το πρωί. Εργαζόμαστε προκειμένου να διορθώσουμε το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά μία εκπρόσωπος των βρετανικών αερογραμμών.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, αναφέρει ο Guardian, σημαίνει πως οι επιβάτες της εταιρίας δεν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά check-in και έτσι δημιουργούνται τεράστιες ουρές και καθυστερήσεις, όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασαν εξοργισμένοι επιβάτες στο Twitter.

UPD: Οι βρετανικές αερογραμμές (British Airways) ανακοίνωσαν ότι ακύρωσαν όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών τους, από τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick του Λονδίνου, εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού συστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους