Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Έβρεξε» χαρτονομίσματα σε αυτοκινητόδρομο της Βαυαρίας!

Τσάντα με τις εισπράξεις επιχειρηματία έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του και τα χρήματα διασκορπίστηκαν

Αντιμέτωποι με μια «βροχή» από χαρτονομίσματα ήρθαν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Α9, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, με την κυκλοφορία να διακόπτεται για λίγα λεπτά, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η «βροχή» χαρτονομισμάτων ξεκίνησε όταν μία πλαστική τσάντα, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει τις εισπράξεις της ημέρας -ύψους 9.000 ευρώ- ένας Γερμανός επιχειρηματίας, έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του.

Αν και ο ίδιος αντιλήφθηκε άμεσα ότι έχασε την τσάντα του, ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή σήκωσε στον αέρα πολλά από τα χαρτονομίσματα.

Οι αρχές έκλεισαν προσωρινά τον αυτοκινητόδρομο, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τον άνδρα να περισώσει ό,τι μπορεί, όπως αναφέρει το Associated Press.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο dpa, ο Γερμανός επιχειρηματίας κατόρθωσε να συλλέξει με τη βοήθεια της αστυνομίας περίπου 7.500 ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να «χάνεται» είτε από τον άνεμο, είτε από… περαστικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη