Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έσβησε η φωτιά σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά προκλήθηκε από μια ηλεκτρική βλάβη κάτω από το τρένο

Οι βρετανοί πυροσβέστες ανακοίνωσαν πως κατέσβεσαν μια μικρή φωτιά που σημειώθηκε σήμερα σε συρμό του μετρό στον σταθμό Oxford Circus στο κέντρο της κύριας εμπορικής περιοχής του Λονδίνου, λέγοντας ότι προκλήθηκε από μια ηλεκτρική βλάβη κάτω από το τρένο.

«Πυροσβέστες αντιμετώπισαν μια μικρή φωτιά σε τρένο στη γραμμή Bakerloo στο Oxford Circus», ανέφερε σε δήλωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου. «Φροντίδες για εισπνοή καπνού παρασχέθηκαν σε τέσσερις ανθρώπους, δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο».

Ο σταθμός άνοιξε και πάλι αφού παρέμεινε κλειστός για μικρό χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η συγκοινωνιακή αρχή του Λονδίνου.

«Η αιτία του καπνού ήταν μια ηλεκτρική βλάβη κάτω από ένα από τα βαγόνια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μικρή φωτιά που κατασβέσθηκε γρήγορα», δήλωσε ο Νάιτζελ Χόλνες, διευθυντής επιχειρήσεων δικτύου στο μετρό του Λονδίνου, ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες για το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης