Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σχοινάς: Κρίση ισχυαλγίας υπέστη ο Γιούνκερ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Διάψευση φημών που τον ήθελαν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης ...

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της Κομισιόν να βρίσκεται σε κατάσταση ευθυμίας λόγω αλκοόλ και παραπατούσε, τονίζοντας ότι ο κ. Γιούνκερ υπέστη κρίση ισχυαλγίας στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε πως "ο Γιούνκερ έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι η ισχυαλγία τον ενοχλεί όταν περπατάει. Αυτό συνέβη δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πρωθυπουργούς (σ.σ.: της Ολλανδίας) Μαρκ Ρούτε και (σ.σ.: της Πορτογαλίας) Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν εκείνη την οδυνηρή στιγμή. Παίρνει φάρμακα και αισθάνεται καλύτερα"

.

Επίσης στις φήμες αν ήταν μεθυσμένος σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε, ο εκπρόσωπος του προέδρου ανέφερε: "Φανερώνει ιδιαίτερα κακό γούστο το γεγονός ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης βάζουν προσβλητικούς τίτλους επωφελούμενα από τον πόνο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

Σ' έναν δημοσιογράφο που τον ερώτησε αν ο Γιούνκερ ανακατεύει παυσίπονα με αλκοόλ, ο Μ. Σχοινάς απάντησε πως «δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη