Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυροβολισμοί σε livestream σε τουρνουά video games στις ΗΠΑ - 4 νεκροί (VIDEO)

Σοκαριστική επίθεση στη Φλόριντα σε τουρνουά video games - Ο δράστης φέρεται να έπαιζε και να άρχισε να πυροβολεί μόλις έχασε

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε τουρνουά video game στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά την διάρκεια του τουρνουά που βρισκόταν σε εξέλιξη στο εμπορικό κέντρο του Τζάκσονβιλ. Συγκεκριμένα η επίθεση σημειώθηκε σε μπαρ του Jacksonville Landing, όπου λειτουργούν αίθουσες ψυχαγωγίας και εστιατόρια.

Το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος για την σημερινή ένοπλη επίθεση ήταν ένας λευκός άνδρας και είναι νεκρός. Δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι στον τόπο της επίθεσης.

Έχασε και άρχισε να πυροβολεί!

Όπως μεταδίδει το RT ο δράστης φέρεται να συμμετείχε στο τουρνουά και να έχασε. Τότε άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον πέντε άτομα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο δράστης σημάδεψε και εκτέλεσε τους άλλους gamers πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει!

«Ένοπλη επίθεση στο Jacksonville Landing. Απομακρυνθείτε από την περιοχή. Η περιοχή δεν είναι ασφαλής αυτήν την στιγμή», ήταν το πρώτο μήνυμα του γραφείου του σερίφη στο Twitter. Και στην συνέχεια: «Πολλοί νεκροί επί τόπου, πολλοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το CBS και την Miami Herald, υπάρχουν 4 νεκροί και 11 τραυματίες.

Επίθεση σε live streaming

Η επίθεση στο Τζάκσονβιλ μεταδόθηκε ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οποιος παρακολουθούσε την εξέλιξη του τουρνουά είχε την δυνατότητα να δει δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση στο κάτω μέρος της οθόνης που μετέδιδε το video game «παράθυρο» όπου εμφανίζονται δύο από τους νεαρούς παίκτες. Οταν επάνω στην μπλούζα του ενός εμφανίζεται το σημάδι λέιζερ του σκόπευτρου του όπλου της επίθεσης, η μετάδοση εικόνας διακόπτεται απότομα, όμως συνεχίζεται η ηχητική απευθείας μετάδοση των ήχων των πυροβολισμών.

Δείτε το βίντεο από το Livestream την ώρα των πυροβολισμών:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση
Eάν ληφθεί υπόψη το εισόδημα που έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, τότε θεωρείται η δεύτερη ακριβότερη χώρα στη στέγαση
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση