Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτός ο χυμός νικάει την κυτταρίτιδα!

Βάλτε στη «μάχη» τον φυσικό χυμό που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα, το κοινό πρόβλημα των περισσότερων γυναικών. Δίαιτες, κακή κυκλοφορία του αίματος, ορμονικές διαταραχές, καθιστική ζωή είναι μόνο κάποιοι από τους παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνιση και αύξησή της.

Αν και είναι δύσκολο να απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία της, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που συμβάλλουν στη μείωσή της. Ένας από αυτούς είναι η καθημερινή πρωινή κατανάλωση γκρέιπφρουτ, αλλά και άλλων φυσικών χυμών από εσπεριδοειδή, πλούσιων σε βιταμίνη C.

Το γκρέιπφρουτ έχει λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεται ο οργανισμός για να το χωνέψει. Αυτό σημαίνει ότι πίνοντας ένα ποτήρι φυσικού χυμού γκρέιπφρουτ, καις περισσότερες θερμίδες από ότι παίρνεις, ενεργοποιείς το μεταβολισμό, αυξάνεις την καύση λίπους στις πάσχουσες περιοχές και μειώνεις την κυτταρίτιδα. Κι επειδή το γκρέιπφρουτ είναι γνωστό για την ιδιαίτερα πικρή γεύση του, μπορείς να προσθέσεις μία κουταλιά μέλι, στέβια ή καστανή ζάχαρη, προκειμένου να το πιεις ευχάριστα.

Άλλες φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης θεωρούνται επίσης το νερό με μερικές σταγόνες φρέσκου λεμονιού, καθώς και ο χυμός πορτοκάλι. Εδώ να αναφέρουμε ότι για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να συνδυάζεται ο χυμός γκρέιπφρουτ με άσκηση και κυρίως αεροβική γυμναστική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ