Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γρήγορο και διασκεδαστικό τεστ προσωπικότητας με εικόνες!

Είσαι φιλόδοξος ή δημιουργικός; Κάνε το τεστ προσωπικότητας και θα μπορείς να απαντήσεις με βεβαιότητα…

Από τη δεκαετία του '60 έχει επικρατήσει η θεωρία ότι όλες οι προσωπικότητες κατατάσσονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τον τύπο Α και τον τύπο Β.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στον τύπο Α θεωρούνται φιλόδοξοι, εξαιρετικά οργανωτικοί, ανυπόμονοι και εργασιομανείς. Όσοι ανήκουν στον τύπο Β είναι πιο χαλαροί, δημιουργικοί και λιγότερο ανταγωνιστικοί.

Μέσα από το blog του στο Tumblr, ο Πορτογάλος καλλιτεχνικός διευθυντής João Rocha θέλησε να αποτυπώσει τους δύο τύπους προσωπικότητας μέσα από εικόνες που σχεδίασε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο Rocha σχεδίασε ζεύγη εικόνων που αντιστοιχούν σε διάφορες συνήθειες και προτιμήσεις των δύο τύπων.

Για παράδειγμα, υπάρχουν αυτοί που αφήνουν τις ενημερώσεις να συσσωρεύονται στις διάφορες εφαρμογές του κινητού του, ενώ άλλοι διατηρούν τα πάντα σε... τάξη, βάζοντας τις εφαρμογές σε φακέλους. Άλλοι δαγκώνουν τη σοκολάτα με λαχτάρα ενώ άλλοι κόβουν προσεκτικά ένα κυβάκι, άλλοι χρησιμοποιούν σελιδοδείκτη για τα βιβλία τους και άλλοι τσακίζουν τη σελίδα χωρίς να νοιάζονται αν θα την «καταστρέψουν».

Εσείς σε ποιον τύπο πιστεύετε ότι ανήκετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέγκας: Η νέα διοίκηση διολισθαίνει σε ένα αυταρχικό μονοπρόσωπο μοντέλο εξουσίας
«Κανένας επί της ουσίας αντίλογος, πόσω μάλλον διάλογος από την πλευρά τους, καμία έκπληξη από την πλευρά μας» αναφέρει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Για...
Πέγκας: Η νέα διοίκηση διολισθαίνει σε ένα αυταρχικό μονοπρόσωπο μοντέλο εξουσίας