Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προληπτικός έλεγχος με ειδικές προσφορές από το Doctor Care

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης

Εξέταση προληπτικού ελέγχου για όλους σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης. Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνει:

Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Δερματολόγο, και πακέτο εξέτασης το οποίο περιλαμβάνει:

- Πλήρες αιματολογικό πακέτο Γενική αίματος, Αντιπυρηνικά Αντισώματα, Test ρευματοειδούς αρθρίτιδας, Ταχύτητα Καθίζησης, Ποσοτική εξέταση αντιδρώσας πρωτεΐνης C  στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν έως τις 14 Νοεμβρίου 2016 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 2315 555 555, ή μέσω e-mail: [email protected].

Η προσφορά προληπτικού ελέγχου εντάσσεται  στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης, στις 29 Οκτωβρίου . Το Doctor Care παραμένει  πιστό στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές. Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ