Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έξυπνοι τρόποι άσκησης… χωρίς να φοράς καν τα αθλητικά σου παπούτσια!

Πώς μπορείς να γραμμώσεις την κοιλιά σου βλέποντας διαφημίσεις;

Έχεις μπει σε ένα πρόγραμμα υγιεινής  διατροφής  και τα πας περίφημα,  ωστόσο βλέπεις ότι τα κιλά δεν πέφτουν ή πέφτουν τόσο αργά που στο τέλος απογοητεύεσαι. Ξέρεις και η ίδια ότι αυτό που σου λείπει είναι η άσκηση, αλλά δεν έχεις χρόνο  για γυμναστήριο και οι λόγοι πολλοί. Δουλειά, σπίτι , παιδιά.... είναι πάρα πολλά δεν έχεις ούτε χρόνο ούτε αντοχές για άσκηση. Τι θα έλεγες να βοηθήσεις το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείς με λίγη κίνηση από το σπίτι; Καλά άκουσες από το σπίτι, εύκολα και ανέξοδα...

 Πρώτα από όλα  «αγάπησε» τις σκάλες, αφού είναι μια καλή ευκαιρία για να τονώσεις το καρδιαγγειακό σου σύστημα, να αυξήσεις τις αντοχές σου και να κάψεις θερμίδες. Άσε για λίγο το ασανσέρ στην άκρη. Ανέβα και κατέβα  με σταθερό ρυθμό 2-3 φορές συνεχόμενα ... και θα «νιώσεις» τη διαφορά από τις πρώτες εβδομάδες.

Αγόρασε  βαράκια για τα πόδια ή τα χέρια ανάλογα με πιο σημείο του σώματος θες να γυμνάσεις περισσότερο και καλό θα ήταν να προτιμήσεις αυτά που μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις το βάρος. Όσον αφορά τα βαράκια των ποδιών, δέσε τα προσεκτικά και στα 2 σου άκρα  και κάνε τις δουλειές του σπιτιού με αυτά . Το έξτρα βάρος θα κάνει την «δουλειά» του.

«Νεκρός» χρόνος (aka διαφημίσεις την ώρα της τηλεοπτικής σειράς); Όχι πια. Σήκω από τον καναπέ και κουνήσου. Κάνε λίγο στεπ, πέσε κάτω και κάνε μερικά σετ κοιλιακών  ή χρησιμοποίησε το βάρος του σώματος σε άλλες ασκήσεις. 3 διαλείμματα για διαφημίσεις από 5 λεπτά το ένα, μόλις σου χάρισαν 15 λεπτά άσκηση μέσα στην ημέρα.

Τέλος,  θυμάσαι το σκοινάκι από τα παιδικά σου χρόνια;  Πόσες ώρες μπορούσες  να παίζεις μόνο με αυτό; Ήρθε η ώρα να το ξαναχρησιμοποιήσεις .Δέκα λεπτά  κάθε μέρα αρκούν για να μεταμορφώσουν το σώμα σου. Στην αρχή θα είναι κατόρθωμα αν μπορέσεις να βγάλεις 1 λεπτό. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, τα δέκα λεπτά σκοινάκι θα γίνουν η καλύτερη ώρα της ημέρας σου.

Το ξέρω ότι και εσύ μπορείς να γίνεις δημιουργική, καθώς  μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό και το σώμα σου την ώρα που περιμένεις τα παιδιά να τελειώσουν το διάβασμα ή μέχρι να ζεσταθεί το νερό στο θερμοσίφωνα. Δοκίμασε να κάνεις καθημερινότητα την γυμναστική στο σπίτι  και θα δεις πολύ σύντομα τα αποτελέσματα που θες.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)