Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΥΡΑ: Η σωστή ενυδάτωση απαραίτητος σύμμαχος για τους δρομείς

Στο πλευρό της Θεσσαλονίκης και των δρομέων, βρέθηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Τα οφέλη του νερού είναι σίγουρα αδιαμφισβήτητα. Αποτελεί πηγή ενέργειας, είναι ωφέλιμο για το δέρμα, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Μία ακόμη ιδιότητα του νερού είναι ότι βοηθά ευεργετικά στην δραστηριότητα. Η άσκηση προϋποθέτει αρκετό νερό, πριν κατά τη διάρκεια και μετά από αυτήν.

Σε στιγμές άθλησης και έντονης κίνησης, το ανθρώπινο σώμα διατηρείται δροσερό μέσω της εξάτμισης υγρών από το δέρμα, επομένως η κατανάλωση περισσότερου νερού είναι αναγκαία και αποτελεί σημαντική παράμετρο υγείας. Σε αγώνες μαραθωνίου, κατά τους οποίους πραγματοποιείται υπερπροσπάθεια από τους αθλητές, το νερό επιβάλλεται να είναι ο «συνοδοιπόρος τους»  από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένας τέτοιος αγώνας πραγματοποιήθηκε και την Κυριακή, 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Για μία ακόμη χρονιά, τη 12η στη σειρά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», σε μία ηλιόλουστη ημέρα γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό και αθλητικό πνεύμα. Την Κυριακή, χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με χαμόγελα.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, στο πλευρό της Θεσσαλονίκης και των δρομέων, βρέθηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό, ήταν δίπλα τους, παροτρύνοντάς τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέροντάς τους την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονταν σε αυτή τους την προσπάθεια.

Ενεργά στον Μαραθώνιο έδωσε το «παρών» και η AVRA Running Team, με τη συμμετοχή περισσότερων από 60 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Έτρεξε στους αγώνες των 5,10 και 42 χλμ. και υποστήριξε την αθλητική οργάνωση αλλά και την πόλη, που έδειξε για ακόμη μία φορά τον ενεργό αθλητικό της χαρακτήρα.

Το ζέσταμα, οι ασκήσεις για τους μύες και φυσικά η συστηματική κατανάλωση νερού είναι τα απαραίτητα βήματα για έναν ομαλό αγώνα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, υποστηρίζουν τις σημαντικότερες αθλητικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα, δράσεις που αναδεικνύουν τον αθλητισμό ενώ παράλληλα ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες. Το επόμενό του ραντεβού με όλους τους δρομείς της χώρας έχει δοθεί για την Κυριακή 30 Απριλίου στην αθλητική εκδήλωση Run Greece Ηράκλειο. Θα είσαι εκεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ