Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

7 πράγματα που νομίζουμε ότι είναι σέξι αλλά οι άντρες μισούν

Μήπως κάνεις λάθη κατά τη διάρκεια του κρεβατιού

Όπως έχεις αντιληφθεί, στο μυαλό του άντρα δε θα μπεις ποτέ. Κάτι που σημαίνει ότι πάντοτε οι μεταξύ μας σχέσεις, θα περνούν διά πυρός και σιδήρου μιας και πάντοτε θα έχουμε τις αμφιβολίες μας, εκτός φυσικά αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Οπότε, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα που τους εκνευρίζουν και εκείνοι φυσικά το ίδιο. Ωστόσο, επειδή εμείς είμαστε εδώ για σένα, λέμε να σου αποκαλύψουμε κάποια πραγματάκια, που εμείς μπορεί να θεωρούμε σέξι αλλά οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται.

1. Οι υπερβολικές αντιδράσεις: Εντάξει δεν είπαμε να κάθεσαι σαν... μουγγοθόδωρος (ωραίο ε;) αλλά και να σηκώνεις τη γειτονιά στο πόδι, δεν είναι και το καλύτερο! Γενικά να ξέρεις ότι πιο πιθανόν να το βρουν ενοχλητικό, παρά σέξι.

2. Να μιλάς με μωρουδίστικη φωνή: Έλα τώρα, τόσο νάζι δεν ερέθισε ποτέ κανέναν.

3. Το... deep throating: Καλό είναι, αλλά να ξέρεις να το κάνεις. Αν είσαι άσχετη στην καλύτερη να χρειαστεί να νοσηλευτείς!

4. H συνεχής επανάληψη του ονόματός του: Εντάξει το ξέρει. Δε χρειάζεται να τον πρήξεις τον άνθρωπο.

5. Μάτια ερμητικά κλειστά: Ναι είπαμε να τα κλείσεις λιγάκι, για να δείξεις ότι ζεις τη στιγμή, αλλά βρε κορίτσι μου από ένα σημείο και μετά γίνεσαι και τρομακτική. Για όνομα του Θεού δηλαδή.

6. Τα σέξι εσώρουχα, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ: Εντάξει είσαι σέξι και αυτό φαίνεται. Αλλά καλό θα ήταν καμιά φορά να εμφανίζεσαι και λίγο πιο απλή. Δε χρειάζεται γενικά να είσαι υπερπαραγωγή κάθε φορά.

7. Το τράβηγμα των μαλλιών: Α και κάθε φορά που τον θέλεις πάρα πολύ, προσπάθησε να μην τραβάς συνέχεια τα μαλλιά του. Θα σου μείνουν στο χέρι βρε κορίτσι μου.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ