Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σημαντικό βραβείο για το νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Σημαντική διάκριση και φέτος στα Healthcare Awards

Το βραβείο Silver στην κατηγορία Νοσοκομεία/Κοινωνική/Ευθύνη /Δράση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση απέσπασε το νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», στα βραβεία Healthcare Business Awards 2017.

Το Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Κακόηθες Μελάνωμα, υλοποιείται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, σε ετήσια βάση τα τελευταία εννέα χρόνια, από το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος του νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος έχουν ενημερωθεί και εκπαιδευτεί 5.899 άτομα, έχουν εξεταστεί προληπτικά 2.942 συμμετέχοντες και έχουν ανευρεθεί από τους ελέγχους 243 ύποπτοι σπίλοι, εκ των οποίων 85 προγραμματίστηκαν για άμεση αφαίρεση.

Το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί όλα τα χρόνια με χρήση ανώνυμου ερωτηματολογίου αξιολόγησης ως προς τη χρησιμότητα, αποτελεσματικότητα, ποιότητα προσφερομένων υπηρεσιών τόσο από τους συμμετέχοντες, όσο και από τις ομάδες δράσης του.

Το βραβείο παρέλαβαν στην τελετή απονομής η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου, Άννα Μάινα, ο διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Δημοσθένης Τσούτσος και η υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, Γεωργία Θανασά.

Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποσπά διακρίσεις και βραβεία στον διαγωνισμό. Στα Healthcare Business Awards 2016 απέσπασε το αργυρό βραβείο για το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας στην κατηγορία Καινοτόμο Τμήμα Νοσοκομείου και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής για την Α' Ορθοπεδική Κλινική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ