17

OCT
2018

Το σύγχρονο ιατρικό κέντρο που πρωτοπορεί σε πανελλήνιο επίπεδο

Οι δύο πλαστικοί χειρούργοι που πρωτοπορούν από τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

17 Oct 201712.06

Ακριβώς στο κέντρο της πόλης μας, «ζει και αναπνέει» ένα σύγχρονο και μοντέρνο ιατρικό κέντρο, με ειδίκευση στις πλαστικές επεμβάσεις. Μάλιστα, στο ιατρικό κέντρο Synergy (ο όρος synergy προέρχεται από την ελληνική λέξη συνεργία, που σημαίνει σύμπραξη και συνεργασία), συμβαίνει κάτι πρωτοποριακό σε πανελλήνιο επίπεδο: Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται με την συμμετοχή και των δύο Πλαστικών Χειρουργών.

«Η ασφάλεια είναι το μεγαλύτερο θέμα με τις πλαστικές επεμβάσεις και εμείς είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτόν τον τομέα. Εξηγούμε στους επισκέπτες μας ότι πρέπει να έχουν και μέτρο και ρεαλιστικές προσδοκίες. Η ενημέρωση για την πορεία της επέμβασης, τα αποτελέσματα και τη διαδικασία γενικότερα, αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας», εξηγεί ο Γρηγόρης Γεωργιάδης στο Typosthes.gr, ο ένας από τους δύο πλαστικούς χειρούργους του ιατρικού κέντρου με βάση τη Θεσσαλονίκη.  


Η Ιατρική Εταιρία Synergy δημιουργήθηκε από τους Πλαστικούς Χειρουργούς Ισαακίδη Ανέστη και Γεωργιάδη Γρηγόρη. Η λειτουργία της βασίζεται στην ουσιαστική Ιατρική Συνέργεια, με την συμμετοχή και των δύο Πλαστικών Χειρουργών. Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συνεργασία αυτή, είναι προς όφελος του ασθενούς και είναι αδιαμφισβήτητα:

-Μειωμένοι Χρόνοι Χειρουργείου

-Μειωμένοι Χρόνοι Αναισθησίας

-Καλύτερη επίβλεψη κατά την διάρκεια της εκάστοτε επέμβασης

-Μέγιστη δυνατή Χειρουργική επιμέλεια

«Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής με γνώμονα την ασφάλεια και την αισθητική ισορροπία», συμπληρώνει ο κ. Γεωργιάδης.

Οι πιο συχνές επεμβατικές μέθοδοι

Αυξητική στήθους: Η αυξητική στήθους είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. H αύξηση του μεγέθους του στήθους με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης και, σε μικρότερο ποσοστό, με τη χρήση αυτόλογου λιπώδους ιστού καθιστούν την Αυξητική Μαστοπλαστική την πιο δημοφιλή επέμβαση αισθητικής χειρουργικής.

Ρινοπλαστική: Η ρινοπλαστική συνίσταται στην αισθητική βελτίωση της μορφής της μύτης καθώς και στην διόρθωση λειτουργικών προβλημάτων. Οι πλαστικοί χειρουργοί της Synergy, μετά από σχετική μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ και πολυετή εμπειρία, προτιμούν την μέθοδο της ανοικτής ρινοπλαστικής η οποία επιτρέπει λεπτομερή διόρθωση - βελτίωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ωτοπλαστική: Η διόρθωση των αφεστώτων ωτών είτε με την εκτομή της υπερτροφικής κόγχης είτε με την δημιουργία ανθέλικας διορθώνει το πρόβλημα των πεταχτών αυτιών. Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει από την ηλικία των 6 ετών με πολύ ικανοποιητικά, μόνιμα αποτελέσματα και ιδιαίτερα θετική ψυχολογική επιρροή στο άτομο.

Λιποαναρρόφηση: Η λιποαναρρόφηση είναι η μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους από περιοχές όπου συσσωρεύεται λιπώδης ιστός ως αποθήκη λίπους. Θεωρείται μικρής βαρύτητας επέμβαση, γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη και τις περισσότερες φορές γίνεται χωρίς παραμονή στην κλινική. Η λιποαναρρόφηση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ενδεδειγμένες περιπτώσεις, χωρίς να υποκαθιστά έναν υγιεινό τρόπο ζωής για την απώλεια βάρους.

Βλεφαροπλαστική: Η αποκατάσταση της εικόνας των κουρασμένων ματιών με εκτομή περίσσειας δέρματος αλλά και η διόρθωση στις «σακούλες» των κάτω βλεφάρων σαφέστατα βελτιώνει την εικόνα του προσώπου. Η επέμβαση αποτελεί έναν τρόπο επίτευξης ξεκούραστου νεανικού προσώπου με μόνιμα αποτελέσματα και γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη, εάν κριθεί απαραίτητο, χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία στην Κλινική.


Πλαστική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί Ισαακίδης Ανέστης και Γεωργιάδης Γρηγόρης με 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, βρίσκονται στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής Synergy στην οδό Κούσκουρα 7,στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης (Κούσκουρα και Τσιμισκή γωνία) στον 2ο όροφο.

Το Ιατρείο Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει τον χώρο αναμονής, το γραφείο-εξεταστήριο, τον χώρο εφαρμογών Αισθητικής Ιατρικής, την αίθουσα μικροεπεμβάσεων και το τμήμα εφαρμογών Laser. Ένας χώρος 150 τ.μ. έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Από την ενημέρωση για τις υπηρεσίες και το κλείσιμο του ραντεβού στην γραμματεία, την ελάχιστη αναμονή, μέχρι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εφαρμογών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής, οι  πλαστικοί χειρουργοί αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της synergy έχουν σαν στόχο την  παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Το ιατρείο Θεσσαλονίκης λειτουργεί καθημερινά εκτός Τετάρτης, Σαββάτου κ Κυριακής, μετά από ραντεβού. Η γραμματειακή υποστήριξη (κλείσιμο ραντεβού, ενημέρωση για τις υπηρεσίες αλλά και εξυπηρέτηση γύρω από το αντικείμενο των επεμβατικών και μη, εφαρμογών) λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου κ Κυριακής από τις 10:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. (Τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού: 2310257500).

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(3)


Οι ελιές είναι ο... πιο γευστικός «εχθρός» της χοληστερίνης!

Μελέτη από ελληνικό πανεπιστήμιο για τη διατροφή


Βότανα από την Κρήτη νικούν γρίπη και ιώσεις!

Αποτελέσματα ιατρικής έρευνας για την αντιμετώπιση συνήθων ιών


Κανένας κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές

Σύμφωνα με τις συγκεντρωτικές μετρήσεις για την ποιότητα του αέρα, υπόγειων υδάτων και εδάφους, από τρία εξειδικευμένα εργαστήρια

Δίαιτα: 5 φρούτα που πρέπει να αποφεύγετε – Ποια να προτιμήσετε!

Πλούσια σε βιταμίνες αλλά και φυτικές ίνες


Θεσσαλονίκη: Οριστική λύση σε δύσκολο περιστατικό 43χρονου ασθενή

Επιτυχής χειρουργική αντιμετώπιση πολύ βαριάς άπνοιας ασθενούς στο Διαβαλκανικό


Από τα Πόζαρ στη Χαλκιδική – Όσα πρέπει να ξέρεις για τα ιαματικά λουτρά

Μία χρηστική ανάλυση των ιαματικών πηγών στην Ελλάδα


Μαίες Θεσσαλονίκης: Να αλλάξει το μοντέλο εγκυμοσύνης και τοκετού

Γράφει στο typosthes.gr η Πρόεδρος Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης Βικτωρία Μοσχάκη


Β. Βαΐτση: Δαιμονοποίηση των καισαρικών και των γυναικολόγων

Άρθρο της γυναικολόγου Βιολέττα Βαΐτση* για τον «Τ.Θ.»

Mediterranean CosmosΜασούτης

Mollers
Typosthes.gr - Twitter


NLPTyposthes.gr - Facebook

© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία