Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση βοήθειας προς όλους για να σωθεί η 28χρονη Ντένια (ΦΩΤΟ)

Ολόκληρη η Ζάκυνθος έχει κινητοποιηθεί για να βοηθήσει την νεαρή να συγκεντρώσει χρήματα για να μεταβεί στις ΗΠΑ…

Αγώνα δρόμου κάνουν οι κάτοικοι της Ζακύνθου για να βοηθήσουν την νεαρή Ντένια που διαγνώστηκε με πολύ σπάνιο καρκίνο. Η 28χρονη Διονυσία (Ντένια) Παράσχη διαγνώστηκε με μια από τις πιο σπάνιες μορφές καρκίνου και η μόνη της ελπίδα βρίσκεται σε ογκολογική κλινική στις ΗΠΑ.  

Το περιστατικό, λόγω της σπανιότητάς του, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, ούτε καν στην Ευρώπη, και σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλευτικού ιδρύματος της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή η 28χρονη, είναι επιβεβλημένη η μετάβασή της σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική της Βοστόνης. Η ίδια και η οικογένειά της αδυνατούν να ανταποκριθούν στο υπέρογκο κόστος μετάβασης –με ειδικά στελεχωμένο αεροσκάφος- και νοσηλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για αυτό λοιπόν η μόνη ελπίδα είναι η εξασφάλιση του απαιτούμενου ποσού από το διαδίκτυο. Οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το ποσό, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και μαζικοί και επιστημονικοί φορείς του νησιού. Επίσης, διοργανώνεται συναυλία αλληλεγγύης από το καλλιτεχνικό σχήμα «Τσιριτσάντζουλες» που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Ζάκυνθο.

Το μήνυμα της 28χρονης Διονυσίας

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια.

Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.

Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί.

Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα.

Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».Δείτε τη σχετική σελίδα στο διαδίκτυο ΕΔΩ.

Καταθέστε όσοι και ό,τι μπορείτε στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο δικαιούχος είναι ο Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου, ο πατέρας της:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627

TyposHealth

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί