Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ με τα νέα smartphones της σειράς Huawei Υ 2018!

Η νέα σειρά της Huawei ήρθε για να μας κάνει… ανάρπαστους

Το καλοκαιράκι δεν έχει τελειώσει ακόμη και όποιος τολμήσει να σας πει… «καλό χειμώνα», έχετε δύο επιλογές: Είτε να τον "αποφύγετε" με ευγενικό τρόπο είτε… να του δείξετε το καινούργιο σας Huawei της νέας σειράς Y 2018!

Αν ξέρει από κινητά, θα καταλάβει, ότι με τη νέα τρέλα στην αγορά των entry level smartphones και τις τέσσερις ολοκαίνουριες, ξεχωριστές συσκευές, το καλοκαίρι παίρνει… παράταση. Αν, πάλι, έχει μείνει λίγο πίσω… κάντε τον κόπο να του εξηγήσετε, ότι κάθε μέρα, κάθε εικόνα, κάθε παρέα και κάθε στιγμή, γίνονται καλύτερες με όλα τα νέα… κόλπα που προσφέρει η νέα σειρά Y 2018 της Huawei!

Φτιάξτε μια απολύτως καλοκαιρινή εικόνα στο μυαλό σας: Είστε με την παρέα σας σε μια όμορφη παραλία, πίνετε πολύχρωμα, δροσερά κοκτέιλ και η μουσική είναι στη διαπασών. Θέλετε μια όμορφη φωτογραφία ή ένα βίντεο για να τα θυμάστε όλα υπέροχα όπως ακριβώς ήταν στην πραγματικότητα, όμως τα χέρια σας είναι γεμάτα κόκκους της υπέροχης αμμουδιάς και θαλασσινό αλάτι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ψάχνατε μανιασμένα πετσέτα ή νερό για να ξεπλυθείτε, χάνοντας χρόνο από τις πολύτιμες στιγμές σας.

Η νέα τεχνολογία Face Unlock της Huawei, κάνει τα smartphone της νέας σειράς Υ 2018… τον καλύτερο σας φίλο και αναγνωρίζει το πρόσωπο σας! Ξεκλειδώστε το κινητό σας με ένα χαμόγελο και μην καθυστερείτε ούτε λεπτό τις φωτογραφίες που θα θυμάστε μια ολόκληρη ζωή. Όταν, εν τέλει, ξεκλειδώσετε το κινητό σας με μια απλή γκριμάτσα, το Huawei Y7 Prime 2018 είναι το απόλυτο «όπλο» για φωτογραφίες… πίνακες, με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP με λειτουργία ευρέος διαφράγματος!

Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι μεγάλες και γεμάτες περιπέτειες και δεν επιτρέπεται να μην τις ρουφήξουμε ως το μεδούλι. Αν θέλετε να γίνετε κυριολεκτικά εσείς το κέντρο της διασκέδασης, το Huawei Y6 2018 είναι ένα μικρό, φορητό «ηχείο», εφόσον προσφέρει 78% περισσότερο ήχο χωρίς να χάνει την παραμικρή λεπτομέρεια στη μουσική. Παράλληλα, η τεχνολογία HUAWEI Histen προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μεταφέρει μια συναυλία, μια ταινία ή ένα θεατρικό με απόλυτη πιστότητα στα ακουστικά σας!

«Κουβαλήστε» όλο το καλοκαίρι στο κινητό σας  με τη νέα σειρά της Huawei Υ 2018. Οι νυχτερινές έξοδοι, τα ξέφρενα πάρτι και οι νέες γνωριμίες είναι όλα αυτά που θα μας συνοδεύουν τη νέα χρονιά που έρχεται και δεν επιτρέπεται να μην έχουμε αποθηκευμένες τις αναμνήσεις στο κινητό μας. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο, ο πιστός μας φίλος της νέας σειράς Υ 2018 να μη ξεμένει ποτέ… από μπαταρία!

Η τεχνολογία Power Saving 6.0 στα νέα smartphones της νέας σειράς είναι η εγγύηση ότι δεν θα σας προδώσουν ούτε μια στιγμή του ταξιδιού, του μπάνιου και της βραδινής εξόδου σας. Με την μπαταρία μεγάλης διαρκείας, η οποία μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε mid-range και premium smartphones, τα νέα μοντέλα της Huawei θα σας τροφοδοτούν με ενέργεια για να απαθανατίσετε το κάθε σας βήμα.

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν και τόσο νόημα, εάν δεν μπορούσατε να τα απολαύσετε σε οθόνη Fullview της νέας σειράς Υ 2018, για να είστε σίγουροι ότι η πραγματικότητα αποτυπώθηκε στην εντέλεια στην οθόνη του κινητού σας! Αυτή είναι η τέλεια απόδοση εικόνας για κάθε καλοκαιρινή σας φωτογραφία και βίντεο, για κάθε σερφάρισμα σας στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Εξερευνήστε το Huawei Y5 2018, με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών και θα καταλάβετε πως είναι να κρατάς το «κλειδί» για τις πιο δυνατές αναμνήσεις του καλοκαιριού.

Όχι, ο χειμώνας δεν είναι ακόμη εδώ! Το καλοκαιράκι ζει και βασιλεύει, εφόσον το εξειδικευμένο after sales support της Huawei, σας προσφέρει απίστευτες δυνατότητες επισκευής και service των κινητών σας, με τρία εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το «same day repair» και «pick up and return».

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και γίνετε… ανάρπαστοι με τα νέα μοντέλα της σειράς Y 2018 της Huawei, θυμίζοντας σε όλους ότι το καλοκαιράκι είναι… ένα πάτημα του κουμπιού του νέου σας smartphoneμακριά!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη