Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Τα iphone θα έχουν πράγματα που δεν φαντάζεστε ότι χρειάζεστε!"

Ο CEO της Apple, Tim Cook, προέβη σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σε συνέντευξή του στο CNBC

Σε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες προχώρησε ο CEO της Apple, Tim Cook, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, καθώς επισήμανε ότι τα επόμενα iPhone θα έχουν κάποια νέα στοιχεία τα οποία θα αλλάξουν το τοπίο στα κινητά.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα iPhone που έχει στα σκαριά θα πείσουν τους καταναλωτές να κάνουν το upgrade από τα παλαιότερα μοντέλα και συνέχισε λέγοντας ότι θα φέρουν χαρακτηριστικά χωρίς τα οποία δεν μπορείς να ζήσεις και δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι. «Θα δώσουμε στον κόσμο κάποια πράγματα, χωρίς τα οποία δεν μπορείς να ζήσεις και δεν φανταζόσουν ότι τα χρειάζεσαι μέχρι σήμερα. Θα κοιτάζεις πίσω και θα λες πως ζούσα χωρίς αυτά;».

Η συνέντευξη του Cook, έρχεται την ώρα που ανακοίνωσε την πρώτη πτώση στις πωλήσεις των iPhone. Ο Cook ανέφερε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο για την Apple, καθώς όλοι οι κατασκευαστές το αντιμετωπίζουν. Το τελευταίο τρίμηνο, οι πωλήσεις της Apple έπεσαν, για πρώτη φορά στην ιστορία του iPhone, πουλώντας 51.2 εκατομμύρια συσκευές.

Πηγή techblog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)