Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όλα τα καλά στα Lidl – Οι 10 μάρκες Lidl για ποιοτικά προϊόντα

Φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα κάθε μέρα στο τραπέζι σας!

Οι 10 μάρκες στα σούπερ μάρκετ της Lidl που γεμίζουν το καθημερινό μας τραπέζι από κορυφαίους παραγωγούς.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «“Το Lidl με στηρίζει! Είναι ο σύμμαχός μου!” Γιατί μου προσφέρει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μη λείψει τίποτα και να μπορώ να έχω «όλα τα καλά» στο καθημερινό μου τραπέζι!

Σ’ αυτόν τον τόπο θέλουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας ό,τι καλύτερο έχουμε… και κάτι παραπάνω. Θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους μας, μ’ αυτούς που αγαπάμε, όλα τα καλά. Γιατί ξέρουμε πως όσο πιο πολλά μοιραζόμαστε, τόσο πιο γεμάτοι νιώθουμε. Και τότε είναι που δεν μας λείπει τίποτα. Γι’ αυτό στα LIDL είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε στους καταναλωτές καθημερινά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, που μας προμηθεύουν οι καλύτεροι παραγωγοί.

Όλα τα προϊόντα μας περνούν από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθώντας ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας στην επιλογή, μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με αυστηρά κριτήρια και φροντίζουμε να γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής κάθε προϊόντος.  Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στην καλύτερη τιμή. Για να μοιράζεστε κάθε μέρα με τους αγαπημένους σας όλα τα καλά!

Στη Lidl Hellas με συνέπεια όλα τα χρόνια δραστηριότητάς μας προσφέρουμε στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Μέσα από τη διευρυμένη γκάμα μας ο καταναλωτής μπορεί καθημερινά να απολαύσει ποικιλία γεύσεων και να γεμίσει το τραπέζι του με τα πιο αυθεντικά και φρέσκα υλικά, με τις αγαπημένες μάρκες της LIDL.

Στα LIDL οι γευστικοί και πλούσιοι σε βιταμίνες χυμοί έχουν το όνομα EVIVA. Η ποιότητά τους ελέγχεται συστηματικά με ειδικούς ελέγχους. Στα καταστήματα μας θα βρείτε επιλεγμένα αλλαντικά ΑΓΡΟΙΚΙΑ απ’ όλη την Ελλάδα. Πεντανόστιμα σαλάμια αέρος, γαλοπούλα, παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα και γευστικά παριζάκια. Κάθε προϊόν ΧΡΥΣΟΣ ΜΥΛΟΣ είναι μοναδικό. Γιατί ψάξαμε και βρήκαμε τα νοστιμότερα, τα πιο ποιοτικά και παραδοσιακά ψωμάκια, παξιμάδια, τσουρέκια, φρυγανιές και πολλά άλλα προϊόντα. Όλα τα γαλακτοκομικά ΓΑΛΠΟ, φτιαγμένα από καταξιωμένους Έλληνες παραγωγούς, έχουν πλούσια, αυθεντική γεύση, υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή ποιότητα. Στα ράφια μας θα βρείτε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΓΛΥΚΑΝΘΗ με γλυκίσματα, μαρμελάδες και μέλια, κρεατικά ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ με την εγγυημένη ποιότητα και την  υπογραφή του κορυφαίου ελληνικού εργαστήριου ελέγχου τροφίμων της AGROLAB, τα βραβευμένα και φτιαγμένα με μεράκι σφολιατοειδή  ΚΑΡΔΙΣ, οι ελιές και το πολύτιμο ελαιόλαδο ΕΥ,  τα κίτρινα τυριά της οικογένειας ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ που συνδυάζουν την παραδοσιακή παραγωγή και τις εξελιγμένες μεθόδους συλλογής γάλακτος και ωρίμανσης, αλλά ακόμα και τα νόστιμα λαχανικά VEGETERRA για να μπορείτε να τα απολαμβάνετε όλο το χρόνο.

 Με τις μάρκες που αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε καθημερινά είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο .

Στα LIDL είμαστε εδώ, για να μπορείτε  να προσφέρετε και εσείς στην οικογένειά σας και στους γύρω σας πάντα κάτι παραπάνω,  παραπάνω στην ποιότητα, παραπάνω και στην οικονομία.

Γιατί στόχος μας είναι να μπορείτε κάθε μέρα να βρείτε «Όλα τα καλά στα Lidl». 

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.lidl-axizei.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ