Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παράταση πληρωμής εισφορών προς ΟΓΑ και ΕΛΓΑ ζητούν οι παραγωγοί-πωλητές λαϊκών

Επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδία; Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προς τον Αποστόλου ...

Αίτημα προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου για παράταση πληρωμής των εισφορών προς ΟΓΑ και ΕΛΓΑ, απέστειλε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Ειδικότερα στην επιστολή τονίζεται:

Κύριε Υπουργέ,

η Αύξηση Κόστους Παραγωγής, η Αυξανόμενη Φορολογία, η Μειωμένη Απορροφητικότητα των Αγροτικών Προϊόντων, η συνεχιζόμενη Οικονομική Κρίση που έχει οδηγήσει τους καταναλωτές σε Ελαχιστοποίηση των αγορών τους, έχει φέρει τους Έλληνες Αγρότες σε Αδιέξοδα και Αδυναμία Εξόφλησης των Εισφορών τόσο προς τον Ο.Γ.Α. όσο και προς τον ΕΛ.Γ.Α. Όπως γνωρίζετε στις 30/6/2016 είναι η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των Ασφαλιστικών Εισφορών προς τους άνω Οργανισμούς.

Κύριε Υπουργέ,

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ

1 μήνα Παράταση προς τον Ο.Γ.Α.

και 3μηνης Παράτασης των Ασφαλιστικών Εισφορών προς τον ΕΛΓΑ, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι Αγρότες ως προς τις Αποζημιώσεις που δικαιούνται, από τις καταστροφές που έχουν υποστεί κατά το παρελθόν οι καλλιέργειες τους.

Καθότι είστε γνώστης των πλείστων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Αγρότες πιστεύουμε ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς – Και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν
Τι είπε σχετικά με την πορεία του στη σκηνοθεσία, την οικογένειά του και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία
Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς – Και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν