Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οι ειδικοί στις τέντες, δροσίζουν το καλοκαίρι μας!

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι επαγγελματίες στο χώρο της τέντας στη Θεσσαλονίκη

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το μπαλκόνι, τον κήπο και την βεράντα. Είτε μιλάμε για το σπίτι μας, είτε για επαγγελματικό χώρο, οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού απαιτούν τις κατάλληλες τέντες ώστε να προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία.

Σε αυτή την αναζήτηση δροσιάς, αλλά και… οικονομίας – καθώς όσο πιο σκιερός είναι ο χώρος μας, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να χρησιμοποιούμε air condition ή ανεμιστήρες – σας βοηθά το typosthes.gr. Σας παρουσιάζουμε τους ειδικούς της τέντας στη Θεσσαλονίκη, δίνοντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε ποιος ταιριάζει καλύτερα στον χώρο και τις ανάγκες σας!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Μακεδονική Τεντοποιία

Πού έχεις δει τη δουλειά της Μακεδονικής Τεντοποιίας; Σε κάποιες από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Από τον εμβληματικό Ζύθο και το Hotel Plaza στα Λαδάδικα μέχρι το Blue Dolphin Hotel στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Συνολικά, έχει την εμπιστοσύνη από επαγγελματιών σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική αλλά και στο Νομό Πιερίας.

Η Μακεδονική Τεντοποιία Κ. Αμοιρίδης & Υιός βρίσκεται στο χώρο από το 1975. Τα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται τόσο για ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Από τέντες και πέργκολες μέχρι στέγαστρα αυτοκινήτων, διαφανείς ζελατίνες, ειδικές κατασκευές, roller και στόρια.

Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρουν τη δυνατότητα χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Μάλιστα, εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα δική τους παραγωγής, η Μακεδονική Τεντοποιία ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας-σχεδίου του πελάτη. Η Μακεδονική Τεντοποιία θα «καλύψει» με τέντες και είδη σκίασης παράθυρα, μπαλκόνια, βεράντες, κήπους, πάρκινγκ, βιτρίνες μαγαζιών κοινόχρηστους χώρους και ότι άλλο χρειάζεσαι!

Με περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο, η Μακεδονική Τεντοποιία είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις, παρέχοντας ιδανικές λύσεις και υπηρεσίες για κάθε χώρο.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για τη Μακεδονική Τεντοποιία. 

INFO

Μακεδονική Τεντοποιία

Δρακόντιο, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 23940 41400

Fax: 23940 41382

Κιν.: 6948 521 955

email: [email protected]


Τέντες Μίλτος

Εδώ και 30 χρόνια η εταιρία Τέντες Μίλτος πρωτοπορεί στο χώρο, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες προτάσεις σκίασης. Η δουλειά της οικογενειακής επιχείρησης της πόλης μας μιλάει από μόνη της. Την γνωρίζεις ήδη, ακόμη κι αν δεν το ξέρεις: Από το Πάνθεον στην Προξένου Κορομηλά, τα Goody’s και το Σταφύλι στο κέντρο μέχρι την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τη Ρέμβη και τη Heineken, μεγάλα brand name έχουν εμπιστευτεί το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας.

Πάντα με στόχο την καλύτερη  εξυπηρέτηση οι Τέντες Μίλτος πετυχαίνουν τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας με χαμηλές τιμές. Με άμεση εξυπηρέτηση από τρία συνεργεία, οι Τέντες Μίλτος καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη σας σε θέματα σκίασης, παρέχοντας τον σχεδιασμό, την τοποθέτηση, την συντήρηση και την επισκευή όλου του εύρους συστημάτων.

Μπορείς να στραφείς στις Τέντες Μίλτος για:

  • Tέντες με Βραχίονες
  • Τέντες με Αντιρίδες
  • Τέντες Ζελατίνας
  • Τέντες Καποτίνας
  • Τέντες τύπου Πέργκολας
  • Τέντες τύπου Κασετίνας

Όπως ήδη αναφέραμε, κορυφαία ονόματα εστίασης έχουν ήδη επιλέξει τις Τέντες Μίλτος, καθώς η εταιρία εξειδικεύεται στους χώρους εστίασης με Σιδηροκατασκευές ή Ξυλοκατασκευές, με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες σας και με δυνατότητα κάλυψης με Ψηφιακή Εκτύπωση. Επιπλέον, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις Τέντες Μίλτος και για την εσωτερική σκίαση του χώρου σας με τοποθέτηση Αντηλιακών Ρόλερ, Στοράκια και Περσίδες, αλλά και για κουρτινόξυλα, αυτόματους μηχανισμούς κουρτίνας, σίτες για παράθυρα και πόρτες και γκαραζόπορτες.

Η εταιρία εξυπηρετεί εκτός από τη Θεσσαλονίκη, που είναι η έδρα της, πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα, όπως Χαλκιδική, Σέρρες, Κατερίνη, Γρεβενά και Κοζάνη.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για τις Τέντες Μίλτος. 

INFO

Τέντες Μίλτος

Μακρυγιάννη & Δημοκρίτου γωνία, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Τηλ: 2310 – 663.285 – (23990 – 24.005 Χαλκιδική) (6937 – 001.981 Γρεβενά-Κοζάνη)


TENTOEXPRESS

Με 40 χρόνια λειτουργίας, η «TENTOEXPRESS» ξεχωρίζει στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, καθώς κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα παντός τύπου τεντών και συστημάτων σκίασης στο εργοστάσιό της, στο Νέο Ρύσιο.

Η «TENTOEXPRESS» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και έχει επιδείξει διάρκεια και αξιοπιστία στην αγορά, ενώ είναι διαρκώς παρούσα τόσο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όσο και σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Η δεύτερη χρονιά ορόσημο για την εταιρεία ήταν το 1985, καθώς κατασκευάζει για πρώτη φορά βραχίονες αλουμινίου και σιδήρου καθώς και διάφορα εξαρτήματα τεντών.

Το 2013 η TENTOEXPRESS προχωρά σε μία πρωτοποριακή κατασκευή. Κατασκευάζει εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό της, την τεντοπέργκολα SUNRAIN sustem, κερδίζοντας άμεσα εγχώρια και ξένη αγορά, με εξαγωγές ανά την Ευρώπη. Φέροντας το παγκόσμιο πιστοποιητικό ποιότητας, το ISO 9001, η TENTOEXPRESS με αναβαθμισμένο εξοπλισμό παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, όντας πρότυπο για την Β. Ελλάδα κι όχι μόνο. 

Σήμερα διαθέτει στην αγορά για πώληση χονδρική και λιανική

  • Τέντες, πέργκολες, τέντες πέργκολες, Ζελατίνες, τέντες ζελατίνες, τέντες κασετίνες,
  • Ηλεκτρικά μοτέρ τέντας, αυτοματισμούς, συστήματα σκίασης, τεντόπανα, υφάσματα τέντας, PVC, πλαστικά,
  • Μουσαμάδες, ζελατίνες, ψηφιακές εκτυπώσεις, καποτίνες
  • Ρολά, ρολοκουρτίνες, ριντό, χρονοδιακόπτες,
  • Ηλεκτρικές μανιβέλες, ηλεκτρικά μοτέρ,
  • Ανεμούρια, φωτοκύτταρα, στόρια, έπιπλα κήπου, ομπρέλες, κούνιες,
  • Ειδικές κατασκευές,
  • Στέγαστρα αυτοκίνητων, χώρους στάθμευσης

Η TENTOEXPRESS, όπως προείπαμε, ξεχωρίζει καθώς είναι μία από λίγες παραγωγικές μονάδες στο είδος, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και συνδυασμό άριστης ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να το εξακριβώσετε και μόνοι σας, καθώς η TENTOEXPRESS επισκέπτεται το χώρο σας, ώστε να προσφέρει ιδέες και λύσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή την βεράντα σας, πάντα με τη γνώση που προσφέρουν τα 40 χρόνια εμπειρίας.

Στο 19ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών στην γέφυρα Ρύσιου, στο εργοστάσιο της TENTOEXPRESS κατασκευάζονται άριστης ποιότητας μηχανισμοί βραχίονες και διάφορα εξαρτήματα τέντας και υπάρχει οργανωμένο ραφείο υφασμάτων και μουσαμάδων για τέντες. Παράλληλα, λειτουργεί έκθεση με τα προϊόντα της εντός Θεσσαλονίκης για πιο εύκολη πρόσβαση στην οδό Κ. Καραμανλή 121 (Ν. Εγνατία), ενώ υπάρχει και καινούργιο κατάστημα στη Χαλκιδική (Νέα Ποτίδαια).

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την TENTOEXPRESS. 

INFO

19ο χλμ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών (Καρδία)

Τηλ: 23920 – 72.333


TENTOSET

Με παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, η TENTOSET έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να καταξιωθεί ως μία εταιρεία υψηλών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας διαρκώς νέα και πρωτοποριακά προϊόντα.

Πάντοτε με μέλημα την συνέπεια και την φιλική εξυπηρέτηση, η TENTOSET έχει καλλιεργήσει ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες της, προσφέροντας την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από την TENTOSET είναι η φροντίδα και η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου, με άριστο design, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, αλλά και διαχρονική ποιότητα.

Έχοντας στο «τιμόνι» της νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, η TENTOSET βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο χώρο της τέντας, αλλά και των προτιμήσεων των πελατών. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και κορυφαία ποιότητα, η TENTOSET εγγυάται άψογο και μόνιμο service και τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας.

Στην TENTOSET θα βρείτε:

  • Τέντες – Τέντα κασέτα
  • Συστήματα για πέργκολες και αίθρια
  • Κάθετα εξωτερικά συστήματα σκίασης
  • Συστήματα ανεμοπροστασίας – Ζελατίνες
  • Καποτίνες
  • Συστήματα εσωτερικής σκίασης
  • Έπιπλα κήπου και βεράντας
  • Επαγγελματικές ομπρέλες
  • Προβολικά στέγαστρα εξωτερικών χώρων
  • Ειδικές κατασκευές
  • Μοτέρ και αυτοματισμούς
  • Εξαρτήματα τεντών
  • Ανεμοθραύστες εξωτερικών χώρων
  • Πτυσσόμενα κρύσταλλα

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για την TENTOSET. 

ΤΕΝΤΟSET

Αιγαίου 2, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 428 633

Ιατρού Γωγούση 46, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 663 143

Εργοστάσιο παραγωγής, Βιοτεχνικό Πάρκο Καλοχωρίου

Τ: 2310 753 129 και 2310 754 268

F: 2310 753 938

E-mail Επικοινωνίας: [email protected] 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ