Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα πτήση για πανέμορφο νησί αποκτά η Θεσσαλονίκη!

Το αεροδρόμιο Μακεδονία αποκτά νέα σύνδεση για ένα πανέμορφο νησί της Ελλάδας

Το νέο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Πάρου ετοιμάζεται να καλωσορίσει μεγαλύτερα αεροπλάνα από το στόλο της Olympic Air και έτσι να υποδεχθεί ακόμη περισσότερους επιβάτες για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των Κυκλάδων!

Η Olympic Air γιορτάζει το νέο αεροδρόμιο της Πάρου με μια μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά με 9.000 θέσεις από 39€ ενώ παράλληλα ενισχύει τις πτήσεις της με την έναρξη νέου δρομολογίου από/προς τη Θεσσαλονίκη στην Πάρο για να έρθουν ακόμη πιο κοντά με την Πάρο περισσότερους ταξιδιώτες.

Η AEGEAN και η Olympic Air υπήρξαν βασικοί αρωγοί στην ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου αεροδρομίου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και κατασκευής του νέου διαδρόμου από την Πολιτεία (αρχές του 2015), υποστήριξαν οικονομικά, μετά από έγκριση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών, όσο και τα έργα υποδομής του νέου αερολιμένα.

Η χρηματοδότηση και κατασκευή του τερματικού σταθμού, έγιναν με την υποστήριξη των εταιρειών σε διάστημα μόνο λίγων μηνών του 2016, προκειμένου να συμπληρωθεί άμεσα η σημαντική επένδυση του Δημοσίου και να επιτραπεί επιτέλους η λειτουργία του νέου αεροδρομίου, αναβαθμίζοντας την προσβασιμότητα της Πάρου, χωρίς να χαθεί άλλη μία τουριστική περίοδος. Η εκτιμώμενη πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου είναι η 25η Ιουλίου 2016.

Ταυτόχρονα, η Olympic Air πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας και με αφορμή τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου, παρουσιάζει νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, με την λειτουργία του νέου αεροδρομίου, η Olympic Air έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους και έτσι δύναται να προσφέρει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Πάρος από τις 4 Αυγούστου 2016.

Επιπλέον η Olympic Air, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου του νησιού, διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρο – Αθήνα και Πάρο - Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, με τιμές από € 39 (κράτηση εισιτηρίων από 12 έως 20 Ιουλίου 2016).

9.000 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ €39!

Ταξίδια από 25 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

μέχρι 20/07

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Όροι και προϋποθέσεις

Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πάρο. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 20/07/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Olympic Air από 25/07/2016 έως και 30/09/2016 από/προς Αθήνα προς Πάρο και από 04/08/2016 έως και 08/09/2016 από/προς Θεσσαλονίκη προς Πάρο.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 39€ για πτήσεις από/προς τη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία Flex. Για τις πτήσεις από Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 55€ και προς Αθήνα είναι από 39€.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg και η μεταφορά μιας αποσκευής 23kg με το ναύλο Flex.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη