Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη διαγωνισμός με δωροεπιταγές σε 2 γνωστά σούπερ μάρκετ!

Με τα ονόματα των σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Απάτη είναι υποτιθέμενος διαγωνισμός  με τις δωροεπιταγές που εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες στο Facebook στο όνομα των επιχειρήσεων «Σκλαβενίτης» και «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Η εταιρεία «Σκλαβενίτης» διευκρίνισε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι πραγματικός, ενώ αναφέρεται επίσης ότι δεν ξέρουν ποιος είναι ο διοργανωτής αυτού του υποτιθέμενου διαγωνισμού. Ο «διαγωνισμός» περιλαμβάνει τρεις απλές ερωτήσεις και μετά ζητείται από τον συμμετέχοντα να τον κοινοποιήσει στο Facebook και να τον στείλει σε 10 φίλους του.

Και ο «ΑΒ Βασιλόπουλος διαψεύδει την ύπαρξη του διαγωνισμού αναφέροντας «Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών / διαγωνισμών είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε με την αποστολή SMS ή/και e-mail) με έπαθλο, μεταξύ άλλων κουπονιών ή δωροεπιταγών αγορών της εταιρείας μας. Οι προωθητικές αυτές ενέργειες και διαγωνισμοί δεν διενεργούνται από την εταιρεία μας. Τα έπαθλα που προβάλλονται αποσκοπούν στο να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφορά διαγωνισμό της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν διατίθενται τελικά στους νικητές αυτά τα έπαθλα και από πού μπορεί να τα έχουν προμηθευτεί οι εκάστοτε διοργανωτές. Από την άλλη όμως η εταιρεία μας με έντονο το στοιχείο ευθύνης τόσο για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της επί των σημάτων, που χρησιμοποιούνται χωρίς τη συναίνεσή της,  όσο και για την προστασία των πελατών/ καταναλωτών έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή όταν σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες. Θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τους όρους πριν τους αποδεχθείτε και ειδικά τους όρους χρεώσεων χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Οι διαγωνισμοί της εταιρείας τρέχουν μέσω των λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, καθώς επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νέα της εταιρείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Μόνο μέσα στο 2023 υλοποιήθηκε πρόγραμμα με 146 έργα και δράσεις ύψους 1.73 εκατ. ευρώ
Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός