Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

H Google «προκαλεί» τους προγραμματιστές με έναν διαγωνισμό

Οι προγραμματιστές θα κληθούν να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα της μηχανικής της Google...

Στις 23 Φεβρουαρίου και για 4η συνεχή χρονιά πρόκειται να ξεκινήσει ο διαγωνισμός της Google Hash Code 2017 με τον Online προκριματικό γύρο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε προγραμματιστές από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα της μηχανικής της Google.

Οι 50 κορυφαίες ομάδες που θα αναδειχθούν από τον προκριματικό γύρο θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στα γραφεία της Google στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός για τον τίτλο του πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία κώδικα και να πάρουν μια γεύση από το λογισμικό που αναπτύσσεται στην Google.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προηγούμενα προβλήματα που είχαν τεθεί στον διαγωνισμό στην παρακάτω διεύθυνση:

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν τις συμμετοχές τους στα Hash Code Hubs (https://hashcode.withgoogle.com/hubs.html?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog) στα οποία θα διαγωνιστούν και οι τοπικές ομάδες στον Online προκριματικό γύρο. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 250 κέντρα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύντομα αναμένεται να δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον προκριματικό γύρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://hashcode.withgoogle.com/?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα μετά από χρόνια (VIDEO)
Στόχος μας είναι να είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση, δήλωσε – Τι είπε για την ακρίβεια και το θέμα του ντιμπέιτ
Ανδρουλάκης: Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα μετά από χρόνια (VIDEO)