Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκδήλωση στην Κατερίνη για τους δασικούς χάρτες

Στόχος της είναι η ενημέρωση μηχανικών, νομικών και δασολόγων

Ενημερωτική εκδήλωση – σεμινάριο με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στην Πιερία» διοργανώνουν το ΤΕΕ/ΤΚΜ με την ΝΕ Πιερίας σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης. Στόχος της είναι η ενημέρωση των μηχανικών, νομικών και δασολόγων, δεδομένης της σημασίας των δασικών χαρτών στον χωροταξικό σχεδιασμό, την προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος και το ιδιωτικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Κατερίνης, αίθουσα Εκάβη, από τις 11:00 έως 14:00. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν θέματα ενημερωτικά σχετικά με την σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς που διέπει τις ενστάσεις κ.λ.π.

Ομιλητές θα είναι οι: Σ.Διαμαντόπουλος, Γ.Κακανής, Γ.Χορομίδης και Μ.Βογιατζής. Την συζήτηση θα συντονίζει ο Τσακούμης Γ., ΑΤΜ, μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση δασικών χαρτών ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου κι αφορά 33 περιοχές της χώρας καταρχήν, καλύπτοντας συνολικά 46.8 εκατομμύρια στρέμματα. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Πολύγυρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ