Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Για το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΥΑΘ ενημερώθηκε ο Τσακαλώτος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ ΑΕ στη Θεσσαλονίκη ...

Απόψεις για το επιχειρησιακό σχέδιο της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) στην περίοδο έως το 2020-2021, αντάλλαξε ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Κρεστενίτης, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στη διάρκεια σημερινής τους συνομιλίας, όπως δήλωσε ο πρώτος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους, το μεσημέρι, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στην πόλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ετέθη επί τάπητος και το ζήτημα της ένταξης της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο και το πώς αυτή επηρεάζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της εταιρείας, αλλά -σύμφωνα με τον κ. Κρεστενίτη- "δεν υπήρξε κάτι καινούργιο, έξω από αυτά που είναι ήδη γνωστά".

"Παρουσίασα στον υπουργό το σχέδιο της ΕΥΑΘ για την ανάπτυξή της στα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Το τι προγραμματίζει η εταιρεία για την ανάπτυξη του δικτύου της και των εγκαταστάσεών της, ώστε να επεκταθεί σε νέες περιοχές και να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες. Πάνω σε αυτά τα θέματα ανταλλάξαμε απόψεις" κατέληξε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κρεστενίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη