Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστά από αύριο τα καταστήματα Μαρινόπουλος - Πότε ανοίγουν ως Σκλαβενίτης

Νέα εποχή για τα καταστήματα Μαρινόπουλος αλλά και τον Σκλαβενίτη

Κλειστά θα βρουν από αύριο, 28/02, τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος όσοι περάσουν από μπροστά! Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη όλα τα καταστήματα με το σήμα "Μαρινόπουλος" θα παραμείνουν κλειστά ενώ την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η επεισοδιακή ενσωμάτωση των καταστημάτων της εταιρείας στην "Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ". 

Σύμφωνα με την εταιρεία έμφαση θα δοθεί στο άνοιγμα των καταστημάτων της περιφέρειας όπου τα καταστήματα "Σκλαβενίτης" δεν είχαν δυναμική παρουσία μέχρι τώρα. Με βάση τον σχεδιασμό της εταιρείας, στόχος είναι να λειτουργήσουν πλήρως τουλάχιστον τα κομβικά καταστήματα του δικτύου της "Μαρινόπουλος" μέχρι το Πάσχα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στις πόρτες των κλειστών καταστημάτων προς ενημέρωση των πελατών:

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία " Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε". Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!

Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση