Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στελέχη και εργαζόμενοι της fluo. και της GREE για πρώτη φορά στα Street Relays

Θα στηρίξουν τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ...

Με σύνθημα “Relayforteam – Relayforlife”, ο Όμιλος εταιρειών Nippon – Δ. Μαυρογένης στηρίζει και συμμετέχει για πρώτη φορά στα Street Relays, τη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου, με το ελληνικό brand προϊόντων τεχνολογίας fluo. και τα κλιματιστικά GREE.

Τα Street Relays είναι η μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας, που ξεκίνησαν το 2014 σε έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και έχουν καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά όλων των εσόδων από τις συμμετοχές σε κοινωφελείς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Φέτος, που τα Street Relays διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά, με οδηγό την εθελοντική συμμετοχή, στελέχη και εργαζόμενοι της fluo. και της GREE, για πρώτη φορά, θα βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, και θα μεταφέρουν τη σκυτάλη, για να μεταδώσουν το μήνυμα πως μόνο με τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την προσφορά μπορούμε να φτάσουμε στον τερματισμό νικητές!

Η πρώτη σκυτάλη ξεκινάει την Κυριακή 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας. Η fluo. και η GREE μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, θα στηρίξουν τον οργανισμό Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών που έχει αγκαλιάσει.

Η επόμενη σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στην Καβάλα, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη στις 7 Μαΐου, η Κοζάνη στις 21 Μαΐου, τα Ιωάννινα στις 10 Ιουνίου, η Λάρισα στις 22 Οκτωβρίου, η Λαμία στις 5 Νοεμβρίου, ο Πειραιάς στις 19 Νοεμβρίου και τέλος η Πάτρα στις 3 Δεκεμβρίου.

“Relay for team – Relay for life”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ