Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σημαντική διάκριση για την εταιρία ηλεκτρονικής υγείας VIDAVO

Έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Innovative use of technology στα Tourism Awards 2017...

Στο πλαίσιο των Tourism Awards 2017 που διοργάνωσε η Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ επιβραβεύτηκαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.

Στην κατηγορία Innovative use of technology, η πρωτοπόρος εταιρία τεχνολογικών λύσεων ηλεκτρονικής και κινητής υγείας VIDAVO απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για την καινοτόμο τεχνολογική λύση Vida24 / vidame που αποτελεί μια Ολοκληρωμένη Τηλεματική Υπηρεσία προγραμμάτων διαχείρισης υγείας και ευεξίας προς χρήση από τουριστικές μονάδες και παρόχους τουριστικών προγραμμάτων.

Συνθέτοντας έξυπνα τη σύγχρονη τηλεματική τεχνολογία με state-of-the art εργαλεία που προορίζονται για τον τομέα της υγείας και της ευεξίας η τεχνολογική υπηρεσία Vida24 / vidame μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων συνεργειών και υπηρεσιών Medical Management, Health & Wellness Management, Nutrition Management σε ξενοδοχεία, resort, παρόχους τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Με τη συγκεκριμένη

τεχνολογική λύση προσελκύονται νέες ομάδες πελατών και για μεγαλύτερη περίοδο που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες υγείας και ευεξίας σε συνδυασμό με τις διακοπές τους ή με άλλες υπηρεσίες του τουριστικού παρόχου (π.χ. ειδικές εξατομικευμένες θεραπείες – προγράμματα ευεξίας, προσωποποιημένα menu με καταγραφή και ανάλυση δεικτών υγείας – σωματομετρίας, συνέργειες με spa, εστιατόρια, γυμναστήριο, πισίνα).

Με την αξιοποίηση της διεθνώς δοκιμασμένης, αναγνωρισμένης και πιστοποιημένης τηλεματικής πλατφόρμας τηλεϊατρικής & τηλε-ευεξίας VIDA24/vidame μπορούν να διαμορφωθούν Health Resorts και εν γένει έξυπνα οικοσυστήματα τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να μπει η χώρα μας στο χάρτη των αντίστοιχων παγκόσμιων αγορών. Ειδική ομάδα της VIDAVO αναλαμβάνει δωρεάν το σχεδιασμό σεναρίων σε τουριστικές μονάδες, παρόχους τουριστικών προϊόντων που ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν σχετικές υπηρεσίες, αναπτύσσοντας παράλληλα συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά του τουρισμού υγείας και ευεξίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι