Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη εταιρεία ρούχων ήρθε στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Αρκετά χρόνια μετά το λουκέτο επιστρέφει στην πόλη

Αρκετά χρόνια μετά το λουκέτο που είχε βάλει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η μεγάλη αμερικανική εταιρεία ρούχων, GAP, επέστρεψε στην πόλη και την πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά η εταιρεία διάλεξε την ασφάλεια του πολυκαταστήματος Attica και όχι το δικό της κατάστημα λιανικής, όπως στην περασμένη παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, εδώ και ένα μήνα περίπου το Attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει καλωσορίσει την GAP, με ολοκληρωμένη γυναικεία, ανδρική, παιδική και βρεφική συλλογή. Τα νέα corner Gap στα δύο πολυκαταστήματα Attica θα διαθέτουν εποχικές συλλογές με βασικά κλασικά και αγαπημένα κομμάτια Gap, GapKids και babyGap, ξεκινώντας με τη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή 2017.

Όπως αναφέρει το Attica: «Χαρακτηριστικά κομμάτια για την γυναίκα αυτή την περίοδο αποτελούν τα τζιν παντελόνια σε skinny γραμμή σε όλα τα μήκη συνδυασμένα με το διαχρονικό denim πουκάμισο ή με απαλές μπλούζες με φινετσάτες λεπτομέρειες και ελαφριά πλεκτά καθώς επίσης και φορέματα σε άνετο, σικάτο και ταυτόχρονα χαλαρό στυλ. Για τον άνδρα, η νέα συλλογή προσφέρει τζιν παντελόνια σε slim & skinny γραμμές συνδυασμένα με το διαχρονικό oxford μπλε πουκάμισο ή / και τα νέα βασικά t-shirts σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων. Η παιδική (Gapkids & badyGap ) συλλογή διαθέτει μοναδικά εποχικά και όχι μόνο κομμάτια, με χαριτωμένα φορέματα με τούλι για τα κορίτσια έως κομψά polo μπλουζάκια, πουκάμισα και chino σορτς για τα αγόρια καθώς και μικροσκοπικές βαμβακερές μπλούζες με υφασμάτινα παντελόνια και κουκλίστικα φορμάκια για μωρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης