Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλλαγή εποχής για γνωστό 5άστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Προχωρά σε ανακαίνιση και αλλάζει χέρια

Αλλαγή εποχής για γνωστό 5άστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Les Lazaristes στη δυτική Θεσσαλονίκη με την εταιρεία Domotel, της Δομοτεχνικής, να αποχωρεί από τη διεύθυνση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του typosthes.gr, το ξενοδοχείο θα κλείσει ώστε να γίνουν εργασίες ανακαίνισης – από τις 22 Μαΐου - και θα επαναλειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση, με τους ήδη υφιστάμενους εργαζομένους να διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους. Η νέα διεύθυνση δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή καθώς ακόμη βρισκόμαστε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων.  

Το Les Lazaristes ανήκε στην Domotel μαζί με ακόμη έξι ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα (σε Αθήνα, Βόλο, Καρδίτσα, Σύβοτα Θεσπρωτίας, Άγιο Αθανάσιο και Αράχοβα).

Ιστορία του Les Lazaristes

Το ξενοδοχείο Les Lazaristes  ήταν το πρώτο μέλος μιας αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων της εταιρίας Domotel ΑΕ, θυγατρικής του Ομίλου εταιριών της Δομοτεχνική ΑΕ. Μια παλιά βιομηχανία καπνού μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, ακριβώς απέναντι από τον πολιτιστικό πνεύμονα της Θεσσαλονίκης, τη Μονή Λαζαριστών.

Τ.Θ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί