Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προσφορές στα καταστήματα για το «40 χρόνια Βασίλης Καρράς»

Κάλεσμα του ΕΣΘ στις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στη γιορτή αγοράς

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στις 9.30 το βράδυ, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή, με μια μοναδική ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο Λιμάνι, η οποία θα συνοδεύεται και με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, καλώντας τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνον, να «ταξιδέψουμε» παρέα στη μεγάλη αυτή γιορτή για την πόλη μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει την διοργάνωση της Συναυλίας «40 χρόνια Βασίλης Καρράς», καλώντας τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στη γιορτή αγοράς, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, με Προσφορές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στους καταναλωτές, δίνοντας ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη μας, δεδομένου ότι αναμένεται να προσέλθει πλήθος κόσμου τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τις γύρω πόλεις.

Η παραπάνω εκδήλωση θα συνοδεύεται και με άλλες δράσεις κοινωνικού και οικολογικού ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι καλούνται οι επισκέπτες να προσέλθουν στον χώρο της Συναυλίας με ποδήλατο.

«Ας κάνουμε τη μέρα αυτή, μια μέρα γιορτής, χαράς, προσφοράς, και αισιοδοξίας!», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης