Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Sky Express: Προσφορά για πτήσεις από 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με προσφορά ...

Η Sky Express, «η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών», εγκαινιάζοντας τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με slogan «Πέτα σαν άνθρωπος» προχωρά σε μία μοναδική προσφορά.

Για κρατήσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 30 Ιουνίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 16 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα δρομολόγια από και προς Αθήνα, προσφέρει εισιτήρια από 15€ τελική τιμή!

Πιο συγκεκριμένα η Sky Express προσφέρει εισιτήρια για Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Ζάκυνθο, Σύρο, Χίο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάρπαθο, Αστυπάλαια και Κύθηρα με 15€ τελική τιμή από τα παραπάνω νησιά προς Αθήνα και με 37€ τελική τιμή από Αθήνα προς τα νησιά αυτά!

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων. 

«Γι’ αυτό μπείτε τώρα στο www.skyexpress.gr και ...πετάξτε σαν άνθρωποι, αφού στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί