Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εταιρεία από Βουλγαρία πήρε 4 τουριστικά «φιλέτα» στη Χαλκιδική

Πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ για άνω των 3 εκατ. ευρώ ...

Σε βουλγαρική εταιρεία real estate μεταβίβασε το ΤΑΙΠΕΔ τις 4 εκτάσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στον Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής, που είχαν βγεί προς πώληση με ηλεκτρονική δημοπρασία.

Η βουλγαρική εταιρεία  «ULTRASTROY» είχε πλειοδοτήσει στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr, προσφέροντας 3,1 εκατ. ευρώ. Τα οικόπεδα είναι συνολικού εμβαδού 11.250 τμ και θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία τουριστικών εγκαταστάσεων.

Το προσφερθέν τίμημα υπερβαίνει κατά 50% την αποτίμηση των ακινήτων (€2.070.000) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού.

Τα τέσσερα διακριτά γεωτεμάχια εκτιμάται ότι έχουν τουριστικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρίσκονται κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Νέου Μαρμαρά και παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης.

Η δε πλειοδότρια εταιρεία, με έδρα τη Σόφια, δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με κύριο αντικείμενο την έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανέγερση κτηρίων οικιστικού και διοικητικού χαρακτήρα, ενώ στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- έργα για τη βουλγαρική κυβέρνηση, αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση στη γείτονα.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης τεσσάρων γεωτεμαχίων συνολικού εμβαδού 11.250 τμ στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής.

Η εταιρεία με την επωνυμία «ULTRASTROY EOOD» είχε πλειοδοτήσει για τα ανωτέρω τέσσερα ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr, προσφέροντας το ποσό των €3.100.700 που υπερβαίνει κατά 49,79% την αποτίμηση των ακινήτων (€2.070.000) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης 
Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Για τρεις ολόκληρες μέρες ο πολυχώρος της Helexpo θα φιλοξενήσει το event της φετινής άνοιξης για το αυτοκίνητο από τη VAG Comment
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης