Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έβαλαν λουκέτο 48 ωρών σε πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη

Μη έκδοση 51 αποδείξεων

Χωρίς τέλος τα λουκέτα σε επιχειρήσεις για φοροδιαφυγή. Μετά το χθεσινό… σουβλατζίδικο, σειρά παίρνει σήμερα πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων «σφράγισε» πάρκινγκ πλησίον του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 51 αποδείξεων και η επιχείρηση «σφραγίστηκε» για 48 ώρες.

Στον αντίποδα, νυκτερινό κέντρο στη Μύκονο, όπου εμφανίστηκε δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, ήταν καθ΄ όλα εντάξει με τις αποδείξεις, λόγω της παρουσίας των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα να δηλωθεί στο τέλος του προγράμματος τζίρος περίπου 70.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, εκτός από τα τουριστικά νησιά του Αιγαίου και δη των Κυκλάδων, οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ «εκδράμουν» για ελέγχους και στην υπόλοιπη επικράτεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής, το διάστημα από 3 έως 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 63 έλεγχοι σε Αχαΐα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Αιτωλοακαρνανία και Κέρκυρα. Βρέθηκαν 30 επιχειρήσεις με 82 παραβάσεις και την παραβατικότητα να ανέρχεται σε 47,6%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ