Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ryanair: Προσφορά για φθηνά εισιτήρια από 14,99 ευρώ – Για 4 ημέρες!

Η προσφορά του Δεκαπενταύγουστου από τη Ryanair

Με μία μεγάλη προσφορά γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο η γνωστή low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair, απελευθερώνοντας φθηνά εισιτήρια από 14,99 ευρώ. Η προσφορά ισχύει από σήμερα (11/8) μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/8).

Θα πρέπει να κάνετε κράτηση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ενώ η προσφορά ισχύει για ταξίδια από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο. Αυτό το Δεκαπενταύγουστο κανονίζεις τη φθινοπωρινή σου απόδραση.

Υπενθυμίζουμε πως από τη Θεσσαλονίκη θα είναι σε ισχύ τέσσερα νέα δρομολόγια και ειδικότερα για: Αϊντχόβεν (2 εβδομαδιαία), Μόναχο Μέμινγκεν (2 εβδομαδιαία), Μπρατισλάβα (2 εβδομαδιαία), Νάπολη (2 εβδομαδιαία).

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι πτήσεις του καλοκαιρινού προγράμματος, οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες πέρυσι τον χειμώνα. Οι πτήσεις αυτές είναι: Αμβούργο (2 εβδομαδιαία), Βαρσοβία Μόντλιν (2 εβδομαδιαία), Μπάντεν Μπάντεν (2 εβδομαδιαία), Ντόρτμουντ (2 εβδομαδιαία).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Έρχεται το 1ο “Pink Together”, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Τραγωδία στα Τέμπη: Έρευνα για το «μπάζωμα» - Προθεσμία 20 ημερών
Προθεσμία 20 ημερών ώστε να γίνει γνωστό, ποιο ή ποια πρόσωπα βρίσκονταν στον χώρο του δυστυχήματος από τις πρώτες ημέρες και μέχρι και την επίστρωση...
Τραγωδία στα Τέμπη: Έρευνα για το «μπάζωμα» - Προθεσμία 20 ημερών