Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζορπίδης: Να μην κλείσουν δρόμοι λόγω του Μετρό Θεσσαλονίκης

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΕΘ

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το κλείσιμο κι άλλων δρόμων για την κατασκευή του μετρό, τονίζει:

«Κατ’ αρχάς είναι απαράδεκτο εμείς οι φορείς της πόλης να μαθαίνουμε από τις εφημερίδες τόσο σημαντικές εξελίξεις για την πρόοδο του μετρό, οι αρμόδιοι θα έπρεπε να υπολογίζουν την κοινωνία της πόλης και σε συνεργασία με τους φορείς της να μελετούν λύσεις και αποφάσεις.

Κατά δεύτερο λόγο: βρισκόμαστε ενώπιον μίας πραγματικής καταστροφής για την Αγορά της πόλης και τον κλάδο των επαγγελματιών! Αυτό που σχεδιάζεται είναι απαράδεκτο! Δεν θέλω να δεχθώ ότι η Αττικό Μετρό σκοπεύει να αποτελειώσει τους καταστηματάρχες και την Αγορά του κέντρο, κάτι που άρχισαν οι κυβερνήσεις με την υπερφορολόγηση και τα κάθε είδους εμπόδια στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Ο δικός μας ο χώρος δεν θα πληρώσει τα σπασμένα του μετρό, όπως πληρώνει χρόνια τώρα τις σπατάλες του κράτους και των κυβερνήσεων. Παρακαλώ τους αρμοδίους να καταλήξουν στις σωστές λύσεις γιατί η αντίδραση μας θα είναι οξύτατη. Κανένας δρόμος του κέντρου δεν πρέπει να κλείσει ούτε για μία ημέρα».

Υπενθυμίζεται πως το δημοσίευμα αναφερόταν σε κλείσιμο της οδού Βενιζέλου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Ανοίγουν» πτήσεις για 8 νέους προορισμούς στο εξωτερικό
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Θεσσαλονίκη: «Ανοίγουν» πτήσεις για 8 νέους προορισμούς στο εξωτερικό
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου