19

JUL
2018

Ενημέρωση και καθοδήγηση κοινωνικών επιχειρηματιών

Το Chivas Venture διοργανώνει Mentoring Workshop στη Θεσσαλονίκη

06 Oct 201718.30

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:15, στο biscotto coffee+, στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη (11οχλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών), διοργανώνεται το 2ο Mentoring Workshop για κοινωνικούς επιχειρηματίες  στο πλαίσιο του φετινού παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture.


Το workshop, με θέμα «Social Impact. Make it measurable with KPIs», έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών για την αξιολόγηση του κοινωνικού αντίκτυπου της εταιρείας τους και των σχετικών KPIs, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό Chivas Venture και να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί το 2ο από τα 3 συνολικά workshops που θα πραγματοποιηθούν φέτος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν το ενδιαφερόμενο κοινό (start-uppers, επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυποστην κοινωνία) σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της στην Ελλάδα του σήμερα, και να ενισχύσουν την προσπάθεια εκείνων όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό, παρέχοντάς τους συμβουλευτική για τη συμμετοχή τους.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η κα. Serena Davis, Entrepreneur in Residence, που θα αναλύσει τους τρόπους αξιολόγησης του κοινωνικού αντικτύπου μιας επιχείρησης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Chivas Venture και του τρόπου συμμετοχής και διεκδίκησης του μέρους της παγκόσμιας χρηματοδότησης, ενώ θα λυθούν τυχόν απορίες σε σχέση με την online υποβολή της αίτησης και τους όρους συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο alexia_parsaye@nutmeg-comms.gr.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το φετινό κύκλο του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 (09:00 AM GMT).Για απορίες που αφορούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο facebook Chivas Venture Greece 2018 και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)Τύπος Θεσσαλονίκης

Από αριστερά ο VincentTeekens, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών, ο ΠάνοςΚούβαλης, διευθυντής Anytime - Direct Business, ο Σπύρος Οικονόμου, Head of Anytime Cyprus και η Καίτη Αλεξάνδρου-Φωτιάδου, HeadofAnytime Cyprus Operations.

Ένα έτος συμπλήρωσε η Anytime Κύπρου - Ξεπερνώντας τους 10.000 πελάτες

Οικονομία18 Jul 201822.00

Εορταστική εκδήλωση για συνεργάτες και φίλους

Καινούργια καμπάνια Energizer από τη Socialab!

Οικονομία18 Jul 201821.50

Με κεντρικό μήνυμα -«ομπρέλα» το «Ατελείωτη Ενέργεια»

Δυο "μνηστήρες" περνούν στη β΄φάση για τα ΕΛΠΕ

Οικονομία18 Jul 201821.40

Κρίθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής


Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας ο Π. Μυλωνάς

Οικονομία18 Jul 201821.30

Αναδείχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της τράπεζας


Θεσσαλονίκη: Στο λιμάνι συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΣΕΒΕ

Οικονομία18 Jul 201821.20

Παρευρέθηκε και ο Σωτήρης Θεοφάνης


To βραβείο Euromoney Awards for Excellence 2018 παρέλαβαν ο κ. Steve O’ Neil, COO της Alpha Bank London Limited και ο κ. Ευάγγελος Αχιλλέως, Ανώτερος Διευθυντής της Alpha Bank London Limited.

H Alpha Bank βραβεύθηκε ως η “Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα” για το 2018

Οικονομία18 Jul 201821.00

Από τη διεθνή οικονομική έκδοση “Euromoney”


Η Emirates πρωτοπορεί στην τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (ΦΩΤΟ)

Οικονομία18 Jul 201820.50

Προσφέρει στους πελάτες μία εντυπωσιακή 3D ματιά 360 μοιρών στο εσωτερικό των αεροσκαφών τηςMediterranean CosmosΜασούτηςCoca-Cola το σχολείοBlue LagoonΕΛΠΕMollersΔΕΘ


Typosthes.gr - Twitter
Typosthes.gr - Facebook

Τρέχον Τεύχος

Χάθηκαν 4 άνθρωποι σε 3 θανατηφόρα τροχαία μέσα σε μια μέρα

δείτε το τεύχος

7170


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία