Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η 32η έκθεση KOSMIMA στις 21-23 Οκτωβρίου

Θα συμμετέχουν 79 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό - Από ποιες χώρες προέρχονται οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες

Το άνοιγμα νέων αγορών και η προβολή του ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού, αποτελεί τους βασικούς στόχους της φετινής 32ης έκθεσης KOSMIMA, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα 21- 23 Οκτωβρίου, από τη ΔΕΘ-Helexpo.

Η 32η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φετινής έκθεσης συγκαταλέγεται η συμμετοχή εταιρειών με ελληνικό κόσμημα, που διακρίνεται για τον ιδιαίτερo σχεδιασμό και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα, καθώς και με ορθόδοξο θρησκευτικό κόσμημα (σταυρό).

Στη φετινή Kosmima συμμετέχουν 79 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται από την Αυστρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Αίγυπτο και τις βαλκανικές χώρες.

Στην έκθεση συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπροσώποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ωρολογίων και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ