Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός από την SAP στη Θεσσαλονίκη

Στις 7 Νοεμβρίου εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης

Η ψηφιακή οικονομία κατευθύνει τις επιχειρήσεις προς την νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα δημιουργώντας καινούργιες διαδικασίες και μοντέλα διοίκησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί το εργαλείο και παράλληλα την ευκαιρία των επιχειρήσεων να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, η SAP Hellas και οι συνεργάτες της υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα “Digital Business: Upping the Game to Streamline & Grow” την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή οικονομία θα αποτελέσει όχι μόνο την κατευθυντήρια γραμμή για την αλλαγή, αλλά και την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν οι διαδικασίες και τα μοντέλα διοίκησης των επιχειρήσεων.

Ο ΣΒBΕ για περισσότερα από 102 χρόνια εργάζεται με στόχο την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι η Συμβολή στη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας και ειδικότερα των Περιφερειών του Βορειοελλαδικού Τόξου καθώς και η προβολή του θεσμού της ιδιωτικής επιχείρησης μέσα στα πλαίσια μιας ελεύθερης και αναπτυσσόμενης κοινωνίας και οικονομίας. Η Πολιτική Ποιότητας και Κοινωνικής Ευθύνης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη του που να μεγιστοποιούν το όφελος της βιομηχανίας και να ικανοποιούν τις δεδηλωμένες και αναμενόμενες απαιτήσεις των μελών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας και στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies σενάρια και τάσεις της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην προσφορά νέων θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για τους εργαζομένους.

Ως ηγέτης στην αγορά εταιρικού λογισμικού, η SAP βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείφουν την πολυπλοκότητα, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται στον ανταγωνισμό.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δομές για να επιτύχουν ομαλά την μετάβαση προς την νέα ψηφιακή εποχή.

Η είσοδος είναι χωρίς χρέωση με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο: https://events.sap.com/gr/innovation-day-2017/en/registration.aspx

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Σχετικά με τον ΣΒΒΕ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ιδρύθηκε το 1915 και από τότε εργάζεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Προτείνει και συμβάλει στην υλοποίηση τρόπων ενίσχυσης των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά παράλληλα εργάζεται και για την αρμονική διασύνδεσή της με τη συνολική οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας της αναπτυξιακής στρατηγικής που πρεσβεύει ο ΣΒΒΕ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζεται στους άξονες της περιφερειακής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης, της βιομηχανικής ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας και της Βαλκανικής και Παραευξείνιας οικονομικής συνεργασίας.  Στα χρόνια που ακολούθησαν από τότε, ο Σύνδεσμος Βιομηχανικών Βορείου Ελλάδος διέγραψε μια δημιουργική πορεία όχι μόνο για την ανάπτυξης της βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter & YouTube

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ