Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το ΕΕΘ στο πλευρό της επαγγελματία από τον Εύοσμο

Επικοινωνία Ζορπίδη με τη γυναίκα, που απειλήθηκε με πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ...

Την πρόθεση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να βρεθεί στο πλευρό της επαγγελματία από τον Εύοσμο, η κατοικία της οποίας απειλήθηκε με πλειστηριασμό για χρέη στο ΙΚΑ, της μετέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.

Ο κ. Ζορπίδης της τόνισε ότι το ΕΕΘ διαθέτει για αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις επιστημονικούς συμβούλους (Νομικούς, Φοροτεχνικούς και Ειδικούς σε θέματα Ασφαλιστικών Ταμείων), ενώ μπορεί να την στηρίξει και οικονομικά, σε περίπτωση απορίας, με το πρόγραμμα «Στηρίζω». Η κυρία ευχαρίστησε συγκινημένη τον Μιχ. Ζορπίδη για την συμπαράσταση του και για την ανάδειξη του θέματος της.  

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ, μόλις είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα είχε δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο και εγκληματικό να βγαίνει στον πλειστηριασμό η (ιερή κατά την ελληνική παράδοση) πρώτη κατοικία για χρέη προς το Δημόσιο και αξίωσε από την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρύθμιση πλήρως προστασίας της. Αυτό δηλαδή που επιβάλει στις Τράπεζες να το τηρήσει πρώτα για το Δημόσιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης