Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τις σύγχρονες μορφές απασχόλησης

Συνδιοργανώνεται σήμερα από το ΣΣΕ, το ΒΕΕΘ και τη ΔΕΘ-Helexpo

«Σύγχρονες μορφές απασχόλησης» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων, το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η ΔΕΘ-HELEXPO, σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Ολυμπιάς του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης από τις 17:00 - 20:00.

Το θέμα των μορφών απασχόλησης είναι πολύ επίκαιρο και απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων, η δε παρουσίαση του θέματος αναμένεται να τεθεί σε όλες του τις διαστάσεις, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκ μέρους του Επιμελητηρίου μας θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, ο οποίος στη συνέχεια θα αναπτύξει το θέμα: "Η αποδυνάμωση των καθιερωμένων μορφών απασχόλησης: Συγκυριακό ή μονιμότερο φαινόμενo;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη