Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νικολόπουλος: Η ελεγχόμενη στάθμευση θα ενισχύσει το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Παρεμβάσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ...

Να μην ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για επουσιώδεις λόγους, όπως έπειτα από καταγγελίες για τέντες και σκέπαστρα, αλλά να υπάρξει από τον Δήμο Θεσσαλονίκης συνολική εξέταση για την αντιμετώπιση τέτοιων καταγγελιών, ζήτησε με παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Χρήστος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε και πέτυχε την αναβολή συζήτησης τεσσάρων σχετικών περιπτώσεων, που αφορούσαν καταγγελίες που έγιναν για ισάριθμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου πήρε θέση και για το θέμα που αφορούσε την «έγκριση τροποποίησης της 1894/2013 ΑΔΣ για τον καθορισμό οδών εφαρμογής συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης». Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μέτρο, καθώς για πρώτη φορά καθορίζονται θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες στον εμπορικό ιστό του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

«Πιστεύουμε ότι αυτό το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης θα ενισχύσει το εμπορικό κέντρο και θα τονώσει την αγορά. Με τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης για τους επισκέπτες ενισχύεται η εναλλαγή στάθμευσης σε μια περιοχή που είναι πολύ επιβαρημένη κυκλοφοριακά. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύσουν πιο εύκολα και έτσι να κάνουν τις αγορές τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, που συμφώνησε με την πρόταση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ