Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Λευκή νύχτα» με ανοιχτά μαγαζιά στη Θέρμη – Πότε θα γίνει!

Οι έμποροι της Θέρμης ετοιμάζουν ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Μία «Λευκή Νύχτα» ετοιμάζουν οι έμποροι στη Θέρμη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης διοργανώνει φέτος την «Λευκή Νύχτα» με ανοιχτά καταστήματα, η οποία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 19.00 έως τις 24.00. Με σύνθημα «Ψωνίζουμε, χορεύουμε, διασκεδάζουμε» οι έμποροι της Θέρμης υποδέχονται τα Χριστούγεννα με ένα ξέφρενο πάρτυ, όπου θα υπάρχουν και προσφορές στα καταστήματα.

Μάλιστα, η Λευκή Νύχτα θα συνδυαστεί με προσφορές και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις, ενώ έχουν προγραμματισθεί υπαίθριες καλλιτεχνικές δράσεις.

Πώς θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα ο Δήμος Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης θα γιορτάσει φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, βασισμένες σε παραδοσιακές αξίες που σηματοδοτούν τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το παιδί και η οικογένεια, δημιουργώντας για όλους μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα Χριστούγεννα στη Θέρμη θα είναι διαφορετικά, σύγχρονα και καλλιτεχνικά με έμφαση στον πολιτισμό, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ κάθε χρόνο πραγματοποιούν εορταστικά  δρώμενα, τα οποία απλώνονται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, στις πλατείες και στις γειτονιές, ώστε όλοι οι δημότες  και ιδιαίτερα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους. Η Θέρμη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες  σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.

Το άναμμα των φώτων του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στολίσει την πλατεία Παραμάνα της Θέρμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017,  στις 19:30 το βράδυ με την παρουσία του Άγιου Βασίλη αλλά και ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά όπως face painting και τα φετινά “ανεμοσκορπίσματα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ