Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

JYSK: Αυτά τα Χριστούγεννα... κερδίζεις ταξίδι στη Δανία - Δείτε πως!

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από τα JYSK με... μεγάλο έπαθλο ταξίδι στη Δανία

Ο χειμώνας στη Δανία είναι βαρύς, το χιόνι συχνά σκεπάζει τις πόλεις και τα χωριά και το σκοτάδι πέφτει νωρίς. Οι Δανοί, άνθρωποι θετικοί και αισιόδοξοι, βρήκαν τον τρόπο να ομορφύνουν αυτή την περίοδο. Πως το κατάφεραν; Κάνοντας hygge! To hygge είναι μια Δανέζικη λέξη (στην ουσία μια Δανέζικη φιλοσοφία ζωής) που δεν έχει ακριβή μετάφραση σε άλλες γλώσσες. 

Με τον όρο hygge οι Δανοί περιγράφουν αυτή την κατάσταση ζεστασιάς και θαλπωρής που δημιουργείται από τη συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλαίσθητα διακοσμημένους χώρους, υπό το φως των κεριών, με μουσική, απολαμβάνοντας ένα καλό δείπνο ή ένα ποτήρι κρασί, παίζοντας κάποιο παιχνίδι ή απλά κουβεντιάζοντας. Συνταγή δεν υπάρχει, το hygge είναι η Δανέζικη πρόταση για την καλή ζωή και την ευεξία που αξίζει κανείς να τη γνωρίσει από κοντά. 

Τώρα έχετε μια ευκαιρία να το κάνετε καθώς η JYSK, η μεγάλη Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα μέσα από την ιστοσελίδα της JYSK.gr τρέχει ένα μεγάλο διαγωνισμό και ο μεγάλος νικητής μπορεί να έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στo Aarhus της Δανίας!  To Aarhus είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας μετά την Κοπεγχάγη, είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 και αποτελεί την έδρα της JYSK καθώς εκεί βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ομίλου.

Ο Διαγωνισμός της JYSK διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων 2017. Όσοι εγγραφούν στον διαγωνισμό «Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο 2017 – Παιχνίδι ξυστό», το οποίο θα λάβει μέρος τον Δεκέμβριο μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων, θα λάβουν αυτομάτως μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, το οποίο είναι διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (αξίας 2.300DKK), στο ξενοδοχείο Ferdinand στο Aarhus της Δανίας, με όλα τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά, ταξί από και προς το αεροδρόμιο) καλυμμένα. Πρόσφατα η JYSK, συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Ferdinand για την διακόσμηση δύο δωματίων αποκλειστικά με προϊόντα JYSK. Δείτε εδώ το video: JYSK checks into Hotel Ferdinand.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό JYSK εδώ!

Ο διαγωνισμός έχει περίοδο ισχύος 01.12 – 25.12.2017. Πέρα από το μεγάλο δώρο. σε ημερήσια βάση τρεις νικητές μεταξύ των συμμετεχόντων θα κερδίζουν από μία δωροκάρτα JYSK αξίας είκοσι Ευρώ. Συνολικά θα κερδίσουν εβδομήντα πέντε νικητές, εκ των οποίων έκαστος θα λάβει από μία δωροκάρτα αξίας είκοσι ευρώ. 

Δείτε: Όροι και οδηγίες διαγωνισμού

Αυτά τα Χριστούγεννα η JYSK σας καλεί να επισκεφτείτε τα καταστήματά της για να γνωρίσετε από κοντά το Σκανδιναβικό design και τις εξαιρετικές προσφορές της σε έπιπλα, είδη ύπνου, είδη διακόσμησης σπιτιού και φυσικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά. Και ίσως, αν είστε τυχεροί και κερδίσετε τον διαγωνισμό, να έχετε την ευκαιρία να τα δείτε ξανά να διακοσμούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ferdinand στο Aarhus, λίγα λεπτά μακριά από εκεί που ξεκίνησαν όλα, όταν το 1979 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK Lars Larsen άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK. 38 χρόνια μετά, 2500 καταστήματα JYSK σε 49 χώρες σε όλο τον κόσμο φέρνουν την ποιότητα JYSK και μια εξαιρετική προσφορά από την Σκανδιναβία πιο κοντά σε όλους.

H JYSK διαθέτει ήδη 13 καταστήματα στην Ελλάδα εκ των οποίων 2 στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Κομοτηνή και 1 στη Λάρισα ενώ σύντομα και άλλα νέα καταστήματα JYSK θα ανοίξουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω τις διευθύνσεις των καταστημάτων JYSK σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία:

JYSK Πυλαίας: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, Πυλαία Χορτιάτης, 55535 (Florida 1, Retail Park)

JYSK Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Μοναστηρίου 230, 54628, Θεσσαλονίκη

JYSK Κομοτηνής: Φιλίππου & Γ. Παπανδρέου 69100 Κομοτηνή (Kosmopolis center)

JYSK Λάρισας: 3 χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου, 41500 Γιάννουλη (Εμπορικό Πάρκο Θεσσαλία – πρώην Carrefour)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ