Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD Cash & Carry στη Θεσσαλονίκη!

Εγκαινιάστηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στην Πυλαία

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY εγκαινίασε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή  με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες πελάτες της.

Το νέο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY είναι ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας με χώρους πώλησης 1920τμ και 80 θέσεις στάθμευσης. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει την ανάγκη κάθε επαγγελματία για γρήγορες και ευέλικτες αγορές παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, οι επαγγελματίες μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης και τουρισμού της περιοχής μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 10.000 κωδικούς προϊόντων που ανεφοδιάζονται καθημερινά. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της  αλυσίδας, έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες.

Το κατάστημα διαθέτει τμήμα  οπωροπωλείου με ολόφρεσκα προϊόντα, ειδικό τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, τμήμα κρεοπωλείου με διάθεση κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων καθώς και παντοπωλείο με τυποποιημένα προϊόντα, είδη συντήρησης και κατάψυξης.

Το νέο κατάστημα της Πυλαίας, αποτελεί το 2o κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο 2017, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή πορεία της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη περιοχή όπου η εταιρεία επιλέγει να επενδύσει με δεύτερο κατάστημα, στοιχείο που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητες και την προοπτική της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Πυλαία:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50, Πυλαία Χορτιάτης , Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 555 35. Τηλέφωνο: 2310 473688

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 6:30-20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα