Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα Σύνοδο Κορυφής των χωρών του ευρώ ανακοίνωσε ο Τουσκ

Προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης...

Tη σύγκληση νέας Συνόδου Κορυφής των χωρών του ευρώ τον ερχόμενο Μάρτιο ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής της χρονιάς, στόχος είναι να ληφθούν οι «πρώτες αποφάσεις» τον Ιούνιο και γι' αυτό τους επόμενους έξι μήνες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καλούνται να επικεντρωθούν στους τομείς που υπάρχει «σύγκλιση», δηλαδή στην ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης και τη μετατροπή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας σε ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί