Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή όλα τα καταστήματα – Δείτε τα ωράρια

Αντιδράσεις από εμποροϋπάλληλους στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή (17/12) όλα τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς περιορισμούς, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου της αγοράς της πόλης. Παράλληλα, οι εμποροϋπάλληλοι θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση αντιδρώντας στο άνοιγμα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοιχτά 3 Κυριακές την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα: Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, την Κυριακή - παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου και την Κυριακή-παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο 11 το πρωί με 6 το απόγευμα. Επίσης, ο ΕΣΘ προτείνει, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου 2018.

Αναλυτικότερα, από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε το κάτωθι ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για σήμερα Κυριακή: 11.00 το πρωί με 18.00 το απόγευμα, ενώ ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), που εκπροσωπεί τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες πολυκαταστημάτων, τα εμπορικά κέντρα και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις ελληνικές και πολυεθνικές έχει ανακοινώσει ότι τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά 11.00 με 20.00.

Αντιδράσεις από εμποροϋπάλληλους στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, οι εμποροϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει πως συμμετέχουν στην κλαδική Πανελλαδική Απεργία  για τη Νομική Κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας με συγκέντρωση στις 09.30 το πρωί στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους και στο One Salonica. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ