Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά όλα τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Ωράριο και απεργία

Θα υπάρξει διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή (14/1) όλα τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη, καθώς πρόκειται για την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων. Το ωράριο που έχει προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00, ενώ πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ μένουν ανοιχτά μέχρι τις 20.00.

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Κυριακάτικης Εργασίας από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων στις 09.30 το πρωί στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή.

Υπενθυμίζεται πως η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει απεργία για σήμερα αναφέροντας πως «Την Κυριακή 14.1.2018, με απόφαση της Διοίκησης της ΟΙΥΕ,  έχει προκηρυχθεί Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο  διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο».    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι