Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Βελμάρ στο 3ο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη

Με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων BMW, MINI και BMWi ...

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 3ο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Ελλάδας (Auto Festival) και η Βελμάρ παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων μοντέλων BMW, MINI και BMWi στις 16 – 18 Μαρτίου και στις 23 - 25 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα βρεθούν στο περίπτερο 13, θα απολαύσουν από κοντά πλήθος μοντέλων BMW όπως τη νέα BMW Χ2 που αποτελεί το πρώτο Sports Activity Coupeστην premium compactκατηγορία με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, τη δημοφιλή BMW Χ1, τη νέα BMW Χ3, τα κορυφαία plug-in υβριδικάBMW Σειρά 5καιBMWX5, τη δυναμική BMW Σειρά 1M Sport Shadow Line και την ‘εκρηκτική΄ BMWM2.

Η μάρκα BMWi που διαμορφώνει το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει το καινοτόμο premium compact BMWi3, τη νέα σπορ έκδοση BMWi3s, καθώς και το επαναστατικό plug-in υβριδικό sportscar BMWi8 στην ειδική έκδοση ProtonicFrozenBlack.

Η ΜΙΝΙ αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό με το μοναδικό χαρακτήρα των μοντέλων της. Στο περίπτερο της μάρκας το κοινό μπορεί να γνωρίσει από κοντά το MINI John Cooper Works που συνδυάζει γνήσια αγωνιστικά γονίδια με premium χαρακτηριστικά, το 5θυροMINI που ‘ξεχειλίζει’ από στυλ και go-kartοδηγική αίσθηση, το πρακτικό και άνετο MINI Clubman, το MINI Cabrio που συμβολίζει την open-topδιασκεδαστική οδήγησηκαιτο πολυδιάστατο ΜΙΝΙ Countrymanσε δύο διαφορετικές εκδόσεις, MINI Cooper SDCountryman και MINI Cooper SECountryman ALL4,που αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό ΜΙΝΙ.

Την περίοδο της έκθεσης η Βελμάρ θα προσφέρει όφελος μέχρι και 5.000 ευρώ σε παραγγελίες αυτοκινήτων έως και τις 30 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον προσφέρεται δυνατότητα testdrive για τα μοντέλα BMW, MINI, και BMWi στις εγκαταστάσεις της Βελμάρ, στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 10, Τ.Κ. 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη (Τηλ. 2310-475871).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί - Τι είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας
Σακελλαροπούλου: Επίσημη επίσκεψη στη Χιλή - Συναντήθηκε με Έλληνες ομογενείς
Η Χιλή κατέχει ξεχωριστή θέση στην ψυχή του ελληνικού λαού και στη δική μου προσωπικά, τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου
Σακελλαροπούλου: Επίσημη επίσκεψη στη Χιλή - Συναντήθηκε με Έλληνες ομογενείς