Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας από σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Έναρξη σήμερα για το Entrepreneurship School το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου

H Σχολή Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 19 - 23 Μαρτίου 2018 και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε εξαιρετικά επιτυχημένους επιχειρηματίες. Θα είναι μια έντονη εβδομάδα, γεμάτη δραστηριότητες και προκλήσεις για όλους τους συμμετέχοντες!

Θα γνωρίσετε, θα συζητήσετε και θα διαγωνιστείτε με / και ενάντια σ’ άλλους συμμετέχοντες, θα ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες με επιτυχημένους επιχειρηματίες και θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε στην ανάπτυξη μιας νέας επιχειρηματικής start – up ιδέας με διαδραστικό τρόπο.

Επιπλέον, θα δικτυωθείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και δραστηριοτήτων και μετά το πέρας των συνεδριών, εμβαθύνοντας στις σκέψεις σας για την επιχειρηματικότητα.

Λίγα λόγια για το Entrepreneurship School

Η σχολή επιχειρηματικότητας ξεκίνησε το 2011 βασιζόμενη στην ιδέα ότι οι καθηγητές πανεπιστημίου δεν διδάσκουν τους φοιτητές τους πώς να γίνουν πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Τι λείπει;

Δεν υπάρχει αρκετή εκπαίδευση στο επιχειρείν στην Ευρώπη. Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση βασίζεται πολύ στη θεωρία, με τους φοιτητές να επηρεάζονται από τους καθηγητές, οι οποίοι δεν έχουν απαραιτήτως την αντίστοιχη πρακτική εμπειρία του τι χρειάζεται για να πετύχεις. Οι επαγγελματίες που καλούνται στα μαθήματα είναι συνήθως στελέχη τραπεζών, σύμβουλοι και μάνατζερ επιχειρήσεων, των οποίων τα βήματα θέλει να ακολουθήσει η πλειοψηφία των φοιτητών. Σκοπός μας είναι να το αλλάξουμε αυτό.

Πιστεύουμε ότι οι πιο αποτελεσματικοί δάσκαλοι και μέντορες για την επιχειρηματικότητα είναι οι πραγματικοί επιχειρηματίες. Αποστολή μας είναι η ενεργός εμπλοκή των φοιτητών σε μια διαδραστική, άμεση και πρακτική εκπαιδευτική διαδικασία, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες.

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την πρώτη σχολή χωρίς καθηγητές.

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας ξεκινάει σήμερα το πρωί και πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης